15.000 TL Ders için tablet önerisi

Daha fazla  
Ders için tablet almak istiyorum.

Kalemi olsun (kutuda veya harici alınan)

En az 5-6 sene idare edecek.

Ufak tefek oyun oynamak.

Bütçe 10K-15K

Ufak tefek oyun oynamak.

Bütçe 10K-15K

iPad 10. nesil var ama 64 GB maalesef. O alınabilir kalem sonradan alınmak zorunda sanırım.

Huawei tablet var içinde SD 888 var ve kalemle klavyesi yanında.

Bu da ilk attığımın aynısı neredeyse ekran özelliği biraz eksik o kadar ayrıca RAM ve hafıza eksik yanında kalem yok.

ipadin linki de bu

Hocam şartları zorlayabilirseniz kesinlikle Apple almaya çalışın bence. Bu fiyat aralığında alacağınız Android tabletlerin kalitesi pek iyi olmuyor çünkü. Eğer ki Android istersenizde üstte önerilen modellere ek olarak Samsung Galaxy s7FE ve s9FE ye bakabilirsiniz.

Oyun dediği için o modellerini önermedim hocam Exynos 1380 vardı S9 FE de güç tüketimi ısınma falan hat safhada o modelde.

Bence ipad 9.nesil 64 gb alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım yks senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.

Oyun dediği için o modellerini önermedim hocam Exynos 1380 vardı S9 FE de güç tüketimi ısınma falan hat safhada o modelde.

Haklısınız hocam ama ders için dediği için bende bu modelleri önerdim kendim şu an aktif olarak s7FE kullanıyorum ekran kalitesi, yazma hissiyatı vs güzel ancak yüksek sayfa sayısına sahip slayt ve PDF dosyalarında bir yerden sonra yazmada takılmalar oluyor. Bir de arayüz olarak iPadlerdeki akıcılık başka seviyede.

Ufak tefek oyun oynamak.

Bütçe 10K-15K
Merhaba. 64GB sorun etmezseniz iPad 10 var, Samsung S9 FE+ var kalemi kutusundan çıkıyor, Google servislerini sorun etmezseniz iyi performanslı olan Huawei Matepad Air ve Air Papermatte var. Ben de Matepad Air alacağım ders için. Oynayacağınız oyunlar App Gallery'de varsa Huawei alın en iyi performansı o verir iPad ile birlikte.

İpad 9 256gb

Eğer bütçe konusunu arttırabiliyorum diyorsanız İpad 10. nesil ve Apple pencil alın eğer öyle bir şey yapamıyorsanız Matepad Air alıp geçin zorlamaya gerek yok.

Hocam AuroraStore kurup istediğinizi kullanabiliyorsunuz sorunsuz Google sorunu kalmadı diyebiliriz Huawei tarafında

Hocam Huawei'de yazılım olarak sıkıntı yok mu Google falan yani.

S9FE de kalem ucu yıpranıyormuş sanırım doğru mu bu?

Bence iPad 9.nesil 64 GB alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım YKS senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.

Yer olarak sıkıntı pek olmaz şu anda 128 GB telefon kullanıyorum 40-50 GB Max dolu oluyor 60 üstüne hiç çıkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…