MatePad Air PaperMatte Edition, nano düzeyde parlama önleyici aşındırma teknolojisi tüm ışık parazitlerinin 97 sini ortadan kaldırarak kağıt benzeri bir görsel deneyim sunar <br/>
consumer.huawei.com
Huawei tablet var içinde SD 888 var ve kalemle klavyesi yanında.
Hocam şartları zorlayabilirseniz kesinlikle Apple almaya çalışın bence. Bu fiyat aralığında alacağınız Android tabletlerin kalitesi pek iyi olmuyor çünkü. Eğer ki Android istersenizde üstte önerilen modellere ek olarak Samsung Galaxy s7FE ve s9FE ye bakabilirsiniz.
Hocam şartları zorlayabilirseniz kesinlikle Apple almaya çalışın bence. Bu fiyat aralığında alacağınız Android tabletlerin kalitesi pek iyi olmuyor çünkü. Eğer ki Android istersenizde üstte önerilen modellere ek olarak Samsung Galaxy s7FE ve s9FE ye bakabilirsiniz.
Bence ipad 9.nesil 64 gb alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım yks senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.
Haklısınız hocam ama ders için dediği için bende bu modelleri önerdim kendim şu an aktif olarak s7FE kullanıyorum ekran kalitesi, yazma hissiyatı vs güzel ancak yüksek sayfa sayısına sahip slayt ve PDF dosyalarında bir yerden sonra yazmada takılmalar oluyor. Bir de arayüz olarak iPadlerdeki akıcılık başka seviyede.
Merhaba. 64GB sorun etmezseniz iPad 10 var, Samsung S9 FE+ var kalemi kutusundan çıkıyor, Google servislerini sorun etmezseniz iyi performanslı olan Huawei Matepad Air ve Air Papermatte var. Ben de Matepad Air alacağım ders için. Oynayacağınız oyunlar App Gallery'de varsa Huawei alın en iyi performansı o verir iPad ile birlikte.
Eğer bütçe konusunu arttırabiliyorum diyorsanız İpad 10. nesil ve Apple pencil alın eğer öyle bir şey yapamıyorsanız Matepad Air alıp geçin zorlamaya gerek yok.
Merhaba. 64GB sorun etmezseniz iPad 10 var, Samsung S9 FE+ var kalemi kutusundan çıkıyor, Google servislerini sorun etmezseniz iyi performanslı olan Huawei Matepad Air ve Air Papermatte var. Ben de Matepad Air alacağım ders için. Oynayacağınız oyunlar App Gallery'de varsa Huawei alın en iyi performansı o verir iPad ile birlikte.
MatePad Air PaperMatte Edition, nano düzeyde parlama önleyici aşındırma teknolojisi tüm ışık parazitlerinin 97 sini ortadan kaldırarak kağıt benzeri bir görsel deneyim sunar <br/>
consumer.huawei.com
Huawei tablet var içinde SD 888 var ve kalemle klavyesi yanında.
Bence iPad 9.nesil 64 GB alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım YKS senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.