15.000 TL dizüstü tavsiyesi

Bütçe
15000

alltindag

Decapat
Daha fazla  
15.000 ₺ bütçem var. Üzerine birkaç bin daha ekleyebilirim. Dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? Oynadığım oyunlar çok sistem isteyen oyunlar değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçe aşarsan bu.
O kadar aşamazsan bu.

İkisi arasındaki fark nedir?

HP Laptop - 15-DW2015NT​

Eğer soğutucuda alırsan çoğu oyunu oynarsın
Dikkat laptop çok ısınıyor oyunlarda o yüzden soğutucuda al

15.000 ₺ bütçem var. Üzerine birkaç bin daha ekleyebilirim. Dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? Oynadığım oyunlar çok sistem isteyen oyunlar değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şuan kullandığım bu bir kaç gün önce aldım. Piyasadaki diğer bilgisayarlarda genellikle sistem performansı kısıtlıyormuş bunda böyle bir sorunla karşılaşmadım tek sıkıntı şarjı hızlı bitiyor ama zaten şarjda oynarsanız ( buda batarya için iyi olucaktır ) şarj sıkıntısı yaşamazsınız. Gayet oyunları oynatıyor 120 hz .

Dostum neden dizüstü aldın o zaman.

Ne tür oyunlar oynuyorsun peki bu bilgisayarda?

İkisi arasındaki fark nedir?
İşlemcisi daha iyi ve daha yeni bir kasaya sahip.

GTX1650 laptoplara artık bu kadar para verilmemeli.

Ne tür oyunlar oynuyorsun peki bu bilgisayarda?

Çok yeni oyunları oynamıyom mesela
Csgo,Valorant,League Of Legends, Team Fortress 2 , Paladins .
Rtx 3050 li sistemede bakabilirsiniz ben aldığım zaman 20 bin tl diye ellememiştim şimdi 15 bin tl ye düşmüş arkadaşın attığıda uygun şuan . Bide şuan kullandığım bilgisayarın garanti süresi 2 yıldı sanırım.

Tamamdır teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…