15.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
15.000 TL

Pandacian

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayar toplamaya ilk olarak ekran kartı ile başlamaya karar verdim. Isınmayacak, çoğu oyunda 150 FPS üzeri yağ gibi oynatacak bir ekran kartı arıyorum önerileriniz nedir?

NVIDIA olarak en iyi seçenek RTX 3070 Ti sanırım ısınma problemleri olduğu söyleniyor.

AMD olarak ise bu öneriliyor 16 GB olması daha iyi gibi geldi ısınma problemi bildiğim kadarıyla yok.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Hangi büyüklükte monitör kullanmamı önerirseniz minnettar olurum.

3070 Ti'a o para verilmez. RX 6800 XT ya da düz RX 6800 alınabilir.

İkinci elde 3090 gibi bir canavar alınabilir.

İkinci el düşünür müsünüz?

Bütçeyi zorlarsan 6900 XT var. 4060, 4060 Ti gibi kartlar piyasaya girmeye başladı 3070 Ti alınmaz gibi.

6800 XT tercih edebilirsiniz, nvidia fanboylarına aldırış etmeyin çünkü gelecekler birazdan sizi nvidia almak konusunda ikna edecekler.

Bu ekran kartına 2k monitör iyi gider hocam.
4k da tercih edebilirsiniz, çoğu oyunu 4k 50,60 karede açabilen bir kart nede olsa.

Hocam 6800 XT daha mantıklı değil mi?

S

Speedster modelinin soğutma performansı oldukça iyi. RX 6700 modelini kullanıyorum. 50 derece olmayana kadar fanlar dönmüyor. Genellikle kasa fanlarını 1100 RPM de kullanıyorum. Ekran kartının fanları çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…