E Ege Sağol Hectopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #1 Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2016
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 3 Eylül 2016 #2 Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil midir fiyatın içine? Bir tane daha GTX 1080 ve monitör eklersen 15.000TL olacaktır. Dosya Ekleri zengin.PNG 30,6 KB · Görüntüleme: 118
Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil midir fiyatın içine? Bir tane daha GTX 1080 ve monitör eklersen 15.000TL olacaktır.
Helias Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #3 Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence git 3 bin 4 binlik felan sistem kur geri kalan para sende kalsın her yıl bin lira ver yükselt monitör felan al ekipman al bence daha mantıklı olur.
Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence git 3 bin 4 binlik felan sistem kur geri kalan para sende kalsın her yıl bin lira ver yükselt monitör felan al ekipman al bence daha mantıklı olur.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #5 Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Abim yaşın kaç? Hayalin ise büyüyünce bakarsın. İlla da istiyorsan öneri paylaşırım.
Ege Sağol dedi: Abi ben tam olarak toplayamıyorum bana toplama konusunda yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Abim yaşın kaç? Hayalin ise büyüyünce bakarsın. İlla da istiyorsan öneri paylaşırım.