Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 23 Mart 2023 #11 Lixs dedi: Montaj işi basit umarım becerir Genişletmek için tıkla... Tanıdığın bildiğin Bilgisayarcı varsa git ona taktır,bilmiyorsan.Ya da bana getir 50TL ver takayım 5dk.
Lixs dedi: Montaj işi basit umarım becerir Genişletmek için tıkla... Tanıdığın bildiğin Bilgisayarcı varsa git ona taktır,bilmiyorsan.Ya da bana getir 50TL ver takayım 5dk.
Lixs Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 621 Çözümler 1 23 Mart 2023 #12 Exsa dedi: Tanıdığın bildiğin Bilgisayarcı varsa git ona taktır,bilmiyorsan.Ya da bana getir 50TL ver takayım 5dk. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dediğim 3 yaş küçük bende biliyorum takmayı monütör öneriniz varmıdır.
Exsa dedi: Tanıdığın bildiğin Bilgisayarcı varsa git ona taktır,bilmiyorsan.Ya da bana getir 50TL ver takayım 5dk. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dediğim 3 yaş küçük bende biliyorum takmayı monütör öneriniz varmıdır.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 23 Mart 2023 #13 Lixs dedi: Arkadaş dediğim 3 yaş küçük bende biliyorum takmayı monütör öneriniz varmıdır. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar oynadığına göre değişir.
Lixs dedi: Arkadaş dediğim 3 yaş küçük bende biliyorum takmayı monütör öneriniz varmıdır. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar oynadığına göre değişir.