Edin Dzekoo
Hectopat
Arkadaşlar kuzenim için bilgisayar bakıyoruz da, 15k civarına hazır sistem atabilirseniz sevinirim.
Yapabiliyorsan Vento kasa.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Teşekkürler. Monitör olarak da ASUS VG249Q1A buldum, geçen ay diğer kuzenime aldık memnun kaldı. Daha iyisi var mıdır yoksa ASUS olanı alıp geçelim mi?
Benim arakdaş da iki sistem bulmuş bu 3 sistem arasından hangisi daha iyi olur ona göre yorumlayıp önerinizi yapabilir misiniz?![]()
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
13100F daha iyi.Benim arakdaş da iki sistem bulmuş bu 3 sistem arasından hangisi daha iyi olur ona göre yorumlayıp önerinizi yapabilir misiniz?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 8400F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
13100F daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.