Biraz bahsettim 2. el daha güçlü bilgisayar alabilirsiniz diye de. Yok abi adam GT740 sistemi sıfır sanıyor yav 11 yıllık ekran kartı sıfır olma ihtimali mi var. Anlamıyorlar bende dedim istediğinizi alın o zaman ben karışmıyorum dedim. En iyisi hiç kendimi yormamak.
Evet orası öyle.
Çocukta 12 yaşında ışıklı bilgisayar görünce iyi bir şey sanıyor maalesef.
Biraz bahsettim 2. El daha güçlü bilgisayar alabilirsiniz diye de. Yok abi adam GT740 sistemi sıfır sanıyor yav 11 yıllık ekran kartı sıfır olma ihtimali mi var. Anlamıyorlar bende dedim istediğinizi alın o zaman ben karışmıyorum dedim. En iyisi hiç kendimi yormamak
Evet orası öyle
Çocukta 12 yaşında ışıklı bilgisayar görünce iyi bir şey sanıyor maalesef.
O biraz anladı Zaten karşılaştırma izletmedim de daha iyisini alabileceğimizi söyledim onda sıkıntı yok. Halamın düşüncesi 2. El olunca bir yerden patlak verir illaki diyor.
Ben bu noktada karışmamayı seçtim bilgisayar gelince görürler GT740ı
O biraz anladı Zaten karşılaştırma izletmedim de daha iyisini alabileceğimizi söyledim onda sıkıntı yok. Halamın düşüncesi 2. El olunca bir yerden patlak verir illaki diyor.
Ben bu noktada karışmamayı seçtim bilgisayar gelince görürler GT740ı
O biraz anladı zaten karşılaştırma izletmedim de daha iyisini alabileceğimizi söyledim onda sıkıntı yok. Halamın düşüncesi 2. el olunca bir yerden patlak verir illaki diyor.
Ben bu noktada karışmamayı seçtim bilgisayar gelince görürler GT740ı.
Güzel bir sistem olmuş. Fiyat performans. Kendi bilgisayarimi da ben toplayıp kurmuştum bu şekilde kabul ederse çok daha mantıklı olur. Bugün bir konuşayim