15.000 TL i3 10105F GTX 1630 Vatan Bilgisayar sistem nasıldır?

Arkadaşım Vatan Bilgisayar'a 15k bütçe belirtmiş ve aşağıdaki gibi bir PC toplamışlar. Fiyat bana çok absürt geldi sizce? 1630 bayağı eski bir kart dalga geçer gibi.

Bu sistem o sistemi haşamat eder.

Ben artık büyük mağazaların ellerinde kalan parçaları donanımdan pek anlamayan insanlara "itelemeye" çalıştığını düşünüyorum bu sadece Vatan Bilgisayar'a özel değil bunu hepsi yapıyor.

Aynısını söyledim hocam sizce 15 16k RX6700'lü PC almak mı monitörsüz bu fiyatla yoksa sizin attıgınızı mı almak daha mantıklı.
Monitöre ayrı bütçeniz var ise 6700 sistem daha mantıklı, monitöre ayırılacak bütçe yoksa atılan daha iyi.

Ben artık büyük mağazaların ellerinde kalan parçaları donanımdan pek anlamayan insanlara "itelemeye" çalıştığını düşünüyorum bu sadece Vatan Bilgisayar'a özel değil bunu hepsi yapıyor.
Kuzenim 4-5 sene önce Vatan'dan bilgisayar toplatmıştı. "Ne oynayacaksın?" diye soruyorlar ve ona göre sistem topluyorlar. Bir de bilgisayarınız orjinal olmaz diyerek Windows 10 satmışlardı. Oraya sistem toplatmak için gidenlerin genellikle bilgisi olmuyor, ne bulurlarsa satıyorlar adamlara. Bir nevi kandırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…