Arkadaşım Vatan Bilgisayar'a 15k bütçe belirtmiş ve aşağıdaki gibi bir PC toplamışlar. Fiyat bana çok absürt geldi sizce? 1630 bayağı eski bir kart dalga geçer gibi.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Sinerji Zote Intel Core i5 13400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben artık büyük mağazaların ellerinde kalan parçaları donanımdan pek anlamayan insanlara "itelemeye" çalıştığını düşünüyorum bu sadece Vatan Bilgisayar'a özel değil bunu hepsi yapıyor.
Ben artık büyük mağazaların ellerinde kalan parçaları donanımdan pek anlamayan insanlara "itelemeye" çalıştığını düşünüyorum bu sadece Vatan Bilgisayar'a özel değil bunu hepsi yapıyor.
Kuzenim 4-5 sene önce Vatan'dan bilgisayar toplatmıştı. "Ne oynayacaksın?" diye soruyorlar ve ona göre sistem topluyorlar. Bir de bilgisayarınız orjinal olmaz diyerek Windows 10 satmışlardı. Oraya sistem toplatmak için gidenlerin genellikle bilgisi olmuyor, ne bulurlarsa satıyorlar adamlara. Bir nevi kandırıyorlar.