15 000 TL İş ve Gaming PC Önerisi

UstaMete

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski bilgisayarımın son 2-3 aydır eskimesi ve bana yetememesinden kaynaklı olarak yeni bir sistem toplayacağım. İsteklerim: Pc, çift 4k monitör, maus ve klavye (iyi ve hızlı olsun elim biraz büyük ve ışıklı olsun geceleri göremiyorum). Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için ayırdığınız meblağ 15.000 israf onun yarı fiyatına belkide yarısından daha fazla bütçeye iyi bir sistem oluşturulabilir.

Nasıl bir iş ile ilgileniyorsunuz?
Genellikle render ile ugraşacağım. Bu işlem eski bilgisayarımda çok uzun sürüruyordu bir sebebimde bu

Sistem için ayırdığınız meblağ 15.000 israf onun yarı fiyatına belkide yarısından daha fazla bütçeye iyi bir sistem oluşturulabilir.

Hocam butce bu yani (10000 de olur benim işime gelir) beni uzun zaman goturecek bir sstem istiyorum dedim ya aynı zamanda gaming için.

Genellikle render ile ugraşacağım. Bu işlem eski bilgisayarımda çok uzun sürüruyordu bir sebebimde bu

Hocam butce bu yani (10000 de olur benim işime gelir) beni uzun zaman goturecek bir sstem istiyorum dedim ya aynı zamanda gaming için.
Anlıyorum o zaman sen önerileri bekle ben pek sistem toplama konularından anlamadığım için yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum seni.

Render Sistemleri
AnakartASUS X99-DELUXE/U3.1MSI X99A MPOWER V3
İşlemciIntel Core i7 5960XIntel Core i7 5960X
Ekran KartıASUS GTX 980 Ti DCU IIIPNY Quadro K4200
Ortak Bileşenler
Bellek32GB HyperX Predator Quad Kit – BILRKGHX32D42401
DepolamaWD 3.5″ 4TB Caviar Black 7200 RPM
SSDSamsung 256 GB 850 PRO
KasaCooler Master HAF X
Güç KaynağıCooler Master V750
SoğutmaCooler Master Nepton 240M
MonitörASUS 27” PA279Q
Fiyat (KDV Dahil)15312 TL14771 TL
[TBODY] [/TBODY]

Yani millet sanıyor ki biz salağız ve sadece İş ve oyunla ilgilenen onlar. Bende ikisiylede ilgileniyorum bana kendi sistemim yetiyor.
Bu forumdaki insanlar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor, o yüzden bu forum farklı bir forum.
Hayali konu açanları Allah'a havale ediyorum. Çok üzücü bir durum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı