15 bin TL bütçem var, oyun oynama beklentim yok LoL oynatsa yeter. Şarjının uzun gitmesi ve internette surf yaparken kasma, takılma yapmaması yeterli benim için. Üniversite için şehir dışına gideceğim.
Maalesef sıfır böyle bir cihaz piyasada yok olanda keşke almasaydım çektirir her kullanımda, 2050 ekran kartlı bir 2. el temiz laptop alabilirsiniz.
Ancak ikinci elden bu tarzda bir cihaz bulabilirsiniz hocam maalesef.
İkinci el bakmalısın.
U serisi bir işlemci LoLde adam akıllı performans vermez bence.Yüklüyor…
www.akakce.com
Nasıldır bu cihaz çoğu şeyi karşılıyor gibi şarjının uzun gitmesi çok önemli değil bu arada 1 saatte bitmesin yeter benim için.
Yüklüyor…
www.akakce.com
Nasıldır bu cihaz çoğu şeyi karşılıyor gibi şarjının uzun gitmesi çok önemli değil bu arada 1 saatte bitmesin yeter benim için.
U serisi bir işlemci LoL'de adamakıllı performans vermez bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.