15.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
15000

Lamparages

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam, kardeşimin arkadaşı sistem toplayacak. Birbirlerine Trendyol'dan, Izoly sistem atarken fark ettim. RX 550 sistem alıyordu az daha. 15 bin TL'ye monitör+ kasa sistem atabilir misiniz? Sistemler hakkında bilgim var fakat hangi sitede daha ucuz bilmiyorum.

...

Son düzenleme:
Şu an hazır sistemlerin fiyati artmış bence biraz daha beklesin kampanyalı sistem bulur bir de monitörlü fiyat oysa zor bulur ikinci el anca.

Şu an kendim konuşuyorum çocukla Trendyol iyi deyip duruyor yazık olacak i5 3. nesil işlemcili bilgisayar alacak hiç yoktan düzgün bir şey alsın hemen almak istiyor.

Arkadaşlar selam, kardeşimin arkadaşı sistem toplayacak. Birbirlerine Trendyol'dan, Izoly sistem atarken fark ettim. RX 550 sistem alıyordu az daha. 15 bin TL'ye monitör+ kasa sistem atabilir misiniz? Sistemler hakkında bilgim var fakat hangi sitede daha ucuz bilmiyorum.

Hocam OEM bakabilirsin onlar uygun oluyor hazır toplanmışlar sonuçta. 10-11k bir PC yanında 4-5k monitör alabilirsin. PC'den pek anlamadığım için link koyamıyorum kötü bir tavsiye vermek istemem. Konu açmıştım iki arkadaş OEM'lerin dezavatanjı hakkında bunları yazmış.

Görünüşleri havalı değil. Büyük farklarından biri bu. Onun dışında hazır OC'lenmiş olmuyorlar. Yani RTX3060 OEM ile MSI 3060 arasında fark yok ikisi de aynı çipi kullanıyor. Geliştirmeye çok açık olmamaları. Hazır ürün gözüyle bakılarak hem maliyetleri kısmak için hem de bu şekilde kullanılacağı düşünülerek kötü anakartlar ve PSU'lar kullanıyorlar. Genellikle iki bellek slotu ve ancak sistemi ucu ucuna yürütecek PSU koyuyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı