15.000 TL monitör tavsiyesi

Dostum selam,

Monitorü indirimde yakalamış ancak alamamıştım. Şu an almam gerekiyor ve bu ürün stoklarda yok. OLED sevdamdan da vazgeçtim.

Bu ürünü önerir misin? Sanırım mini LED değil zaten. Ayrıca 8bit... Ancak çok beğenildiğini gördüm her yerde yorumlarda. MSI olanda da çok fazla ölü pixel çıkıyordu...

Veya aklında bir model var mı?

Son düzenleme:

Ben BenQ XL2546k aldım muhteşem bir monitör ayarları da çok iyi arkada gölgelenme oluyorsa DyAc açınca gölge ortadan kalkıyor ve renk canlılığı çok iyi parlatma özelliği var.

Ben BenQ XL2546k aldım muhteşem bir monitör ayarları da çok iyi arkada gölgelenme oluyorsa DyAc açınca gölge ortadan kalkıyor ve renk canlılığı çok iyi parlatma özelliği var.

Öneri için teşekkürler ancak o monitörün çok fazla benzeri özellikte bir monitöre sahibim. Hem 27" olsun diğer monitörle sırıtmasın istiyorum hem de artık IPS panele geçmek istiyorum.

Öneri için teşekkürler ancak o monitörün çok fazla benzeri özellikte bir monitöre sahibim. Hem 27" olsun diğer monitörle sırıtmasın istiyorum hem de artık IPS panele geçmek istiyorum.

Aynı IPS gibi bu da güzel renkler sunabiliyor renk tonu açma özelliği var griden parlak ve çok parlağa, içinde birçok ayar bulunuyor bir de 27inç FPS oyunları için çok büyük 24,5 , 25'ten yukarı çıkma derim. BenQ monitörü xantareste kullanıyor 240Hz'den 360a geçiş yaptı o

Alinir, guzel monitor, incelemeleri olumlu.

Alinir, guzel monitor, incelemeleri olumlu.

AOC Q27G3XMN olsa onu alacaktım sanırım. Mini LED olarak uygun fiyatlıymış ama hiçbir yerde yok. 2. el bile yok Bunda karar kılacağım gibi.

AOC Q27G3XMN olsa onu alacaktım sanırım. Mini LED olarak uygun fiyatlıymış ama hiçbir yerde yok. 2. el bile yok Bunda karar kılacağım gibi.
1.5 hafta 13.999'dan satildi sonra bir daha gelmedi.

1.5 hafta 13.999'dan satildi sonra bir daha gelmedi.

Hocam bugün 3 tane mağaza gezdim. Genel olarak Fast IPS ya da Fast VA panelleri beğendim. Ama içlerinde en hoşuma giden Samsung G7 idi. Alınır mı sizce? Bu aralar karar verip alamazsam mini LED modelleri beklerim herhalde.

Dosya Ekleri

• 20240302_191217.jpg
    227,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20240302_191040.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 41
@claswan S28BG70 yerine M28U veya MAG274UPF daha mantikli.

Vallahi 5 6 bin liraya bile gayet düzgün monitörler varken paramızla rezil olabiliyoruz şu an. Düzgün bir şey alayım diyorum o yok bu yok. 1000 üstü mini LED'e sahip monitörler beklemeye karar verdim. Ya da uygun fiyatlı OLED gelirse ondan alırım ASUS 3 yıl burn in garantisi veriyormuş.

@claswan S28BG70 yerine M28U veya MAG274UPF daha mantikli.

Hocam son kez bir model atacağım. Bu olursa olur olmazsa olmaz.
Epey'de fark ettim. 2022 ve 2023 sürümleri var. Birebir gibi duruyorlar ama emin değilim.

Samsung Odyssey Neo G7 S32BG75​

Epey kıyaslama linki

Rtings kıyaslama linki (AOC ile)

Hani verdiğim parayı da artık sallamamaya başladım zira zaten para çok dert değil de işin psikolojik kısmı var. Çok iyi bir şeye 20 civarı verebilirim...
Bu fiyatlara OLED çıkmayacağı ortada.

M28U'nun Rting incelemesine göre kontrast oranı ve siyahları kötü bayağı. O da hoşuma gitmişti aslında.

Dell G3223Q modeli de gözüme çarptı.

OLED olarak mevcut uygun modeller de bunlar. Şu Samsung 49"'i rahat kullanacağımı bilsem alıp geçeceğim vallahi. Aslında PIP'te var. İkiye bölerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…