Şu listeden ülkemizde olan veya 2. elde satılan modellere bakabilirsin.
Mini LED Monitor List 2025 [Always Updated] - Display Ninja
We maintain a list of all mini LED monitors in the world. These mini LED monitors are great for creative use among other usage scenarios.www.displayninja.com
Arkadaşlar ihtiyacıma uygun bir şey önerebilirseniz sevinirim.
Halihazırda kullanmış olduğum ASUS ROG PG278QR 1440p 165Hz TN G-Sync monitör var ancak 2. monitör tarihi eser bir 24" olduğundan onu kaldırıp bunu 2. monitör yapmayı düşünüyorum. Ya da yanlış mı düşünüyorum sizce? Monitörden aslında memnunum ancak bazı özellikleri bilerek, isteyerek almış olsam da biraz da farklı bir şeyler mi denesem demiyor değilim.
Neyi rahatsız etti?
-ekranın mat kaplaması sanki ekranın önünde bir şey varmış gibi kendini belli ediyor, dandiklik falan değil Rtings'te bile bu normal kabul ediliyor, kaplamanın özelliği bu, sonuçta amacı ekranın yansımaması. Ve bunu iyi başarıyor. Ama aynı zamanda görüntüyü bozuyor
-TN panel. Rekabetçi oyunlarda hatta kısaca CS:GO gibi oyunlarda karanlık yerleri görmem, IPS panele göre kat kat kolay oluyor hatta tüm oyunlarda o şekilde. Aslında oyun için TN panel kullanmak hem görünürlük hem de gecikme için çok daha iyi ama bildiğiniz üzere benim monitör en iyi TN panellerden birine sahip olsa da ortalama bir IPS seviyesine yaklaşır mı bilemeyiz.
Ne lazım?
-Daha net ve canlı görüntü, aslında kısaca telefonlardaki OLED'e yakın (sadece yakın, OLED değil) bir görüntü istiyorum, net, parlak, canlı. Aynı zamanda tazeleme hızı yüksek.
-Rekabetçi oyun olarak sadece CS2 oynarım o yüzden aşırı profesyonel bir şey önermenize gerek yok.
-Ölü pixel, ışık sızması, banding, bleeding olmayan bir öneri makul olacaktır. Varsa öneriniz beklerim. Şimdiden teşekkürler.
Ben BenQ XL2546k aldım muhteşem bir monitör ayarları da çok iyi arkada gölgelenme oluyorsa DyAc açınca gölge ortadan kalkıyorve renk canlılığı çok iyi parlatma özelliği var.
Öneri için teşekkürler ancak o monitörün çok fazla benzeri özellikte bir monitöre sahibim. Hem 27" olsun diğer monitörle sırıtmasın istiyorum hem de artık IPS panele geçmek istiyorum.
Alinir, guzel monitor, incelemeleri olumlu.Dostum selam,
Monitorü indirimde yakalamış ancak alamamıştım. Şu an almam gerekiyor ve bu ürün stoklarda yok. OLED sevdamdan da vazgeçtim.
Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu ürünü önerir misin? Sanırım mini LED değil zaten. Ayrıca 8bit... Ancak çok beğenildiğini gördüm her yerde yorumlarda. MSI olanda da çok fazla ölü pixel çıkıyordu...
Veya aklında bir model var mı?
Alinir, guzel monitor, incelemeleri olumlu.
1.5 hafta 13.999'dan satildi sonra bir daha gelmedi.AOC Q27G3XMN olsa onu alacaktım sanırım. Mini LED olarak uygun fiyatlıymış ama hiçbir yerde yok. 2. el bile yokBunda karar kılacağım gibi.
1.5 hafta 13.999'dan satildi sonra bir daha gelmedi.
@claswan S28BG70 yerine M28U veya MAG274UPF daha mantikli.
@claswan S28BG70 yerine M28U veya MAG274UPF daha mantikli.