15.000 TL motor önerisi

• Konuyu başlatan xu1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.258

xu1

Hectopat
Tek amacim motorun gitmesi. Toplamada olabilir, ya da kucuk sesi yuksek motorlara benzeyebilir (bisikletten cevirilmis olmasin) biliyorum zor ama bütçem bu kadar. 15 yasindayim koyde falan kullanmak icin ariyorum. Yollarda sorun yok hepsi asfalt. Butceyi 20 bine zorlayabilirim.

Hocam CG topla motorculara de abi 15k bütçe var bana CG toplayak. bütçeye uymama ihtimali yüksek.

Bisiklet almanız daha mantıklı. En azından kaliteli bir bisikletiniz olur ve yakıt derdi olmadan her istediğiniz yere çok daha zevk alarak ve bisikletinizi severek ayrıca daha sağlıklı yollarla gitmiş olursunuz. 15'e alacağınız motor size hergün lanet okutacaktır. 15'e aldığınız bisiklet size hergün dua okutacaktır.

Bisiklet almanız daha mantıklı. En azından kaliteli bir bisikletiniz olur ve yakıt derdi olmadan her istediğiniz yere çok daha zevk alarak ve bisikletinizi severek ayrıca daha sağlıklı yollarla gitmiş olursunuz. 15'e alacağınız motor size her gün lanet okutacaktır. 15'e aldığınız bisiklet size her gün dua okutacaktır.

Bisiklet vardi cok canımı sıktı artık istemiyorum. Alacagım motor çok da hızlı olamaz buyuk ihtimal butceden dolayi.Buarada yakit sorunu yok.

Reis elektrikli bisiklet e bakabilirsin

Elektrikli olabilir ama nedense sevmiyorum. Yine de oneri yapabilir misin elektriklilerden?

Bisiklet vardi cok canımı sıktı artık istemiyorum. Alacagım motor çok da hızlı olamaz buyuk ihtimal butceden dolayi.Buarada yakit sorunu yok.

Elektrikli olabilir ama nedense sevmiyorum. Yine de oneri yapabilir misin elektriklilerden?
Rks Gf-25 bakabilirsin 2o bin tl civarında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı