Arkadaşlar biliyorsunuz malum, her sene olduğu gibi yılbaşında yine zam gelecek. Şöyle bir zam gelmeden 15k bütçeli PC önerisi olan varsa söyleyebilir mi? Biliyorum daha önce böyle konular açılmıştı ama eskidi yani fiyatlar sürekli artıyor. Yardımcı olacak varsa mutlu olurum. Sınırı biraz geçebilirim.
Arkadaşlar biliyorsunuz malum, her sene olduğu gibi yılbaşında yine zam gelecek. Şöyle bir zam gelmeden 15k bütçeli PC önerisi olan varsa söyleyebilir mi? Biliyorum daha önce böyle konular açılmıştı ama eskidi yani fiyatlar sürekli artıyor. Yardımcı olacak varsa mutlu olurum. Sınırı biraz geçebilirim.
Hazır istersen İşlemciyi Ryzen 5600 yaparak bu kasayı satın alabilirsin.
Ama toplama sistem çok daha karlı oluyor eğer ben toplarım dersen de alttaki sistemi alabilirsin.
Anakartı satın alırken sipariş notu kısmına Ryzen 5000 işlemciler için bios güncellemesi istediğini belirt yoksa sistem çalışmaz.
2X https://www.hepsiburada.com/gskill-...gaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.22.2
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!