Bu alınsın bence hocam.
Sanırım tercihimi RX 6700 XT'den yana kullanacağım hepinize teşekkürler hocam ilk attığınız sistem güzeldi ama kasa ses bombası gibiydideğiştirdim ve sipariş ettim tekrardan hepinize teşekkürler iyi bir yıl olsun hepinize.
Hayırlı olsun sımdıden dostum, ıyı gunlerde kullanın.Sanırım tercihimi RX 6700 XT'den yana kullanacağım hepinize teşekkürler hocam ilk attığınız sistem güzeldi ama kasa ses bombası gibiydideğiştirdim ve sipariş ettim tekrardan hepinize teşekkürler iyi bir yıl olsun hepinize.
Sanırım tercihimi RX 6700 XT'den yana kullanacağım hepinize teşekkürler hocam ilk attığınız sistem güzeldi ama kasa ses bombası gibiydideğiştirdim ve sipariş ettim tekrardan hepinize teşekkürler iyi bir yıl olsun hepinize.
Hayırlı olsun hocam.Sanırım tercihimi RX 6700 XT'den yana kullanacağım hepinize teşekkürler hocam ilk attığınız sistem güzeldi ama kasa ses bombası gibiydideğiştirdim ve sipariş ettim tekrardan hepinize teşekkürler iyi bir yıl olsun hepinize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.