O omariske Femtopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 15 13 Kasım 2021 #1 Herkese merhaba, 15k bütçede 3060 Ti sistem arıyorum. Özellikle beyaz temalı bir bilgisayar bulmak istiyordum ve şunu buldum. Parçaları hakkında sizlere de danışmak istedim. Varsa bu bütçede önerinizi de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, 15k bütçede 3060 Ti sistem arıyorum. Özellikle beyaz temalı bir bilgisayar bulmak istiyordum ve şunu buldum. Parçaları hakkında sizlere de danışmak istedim. Varsa bu bütçede önerinizi de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #2 Fiyatına göre uygun gözüküyor aslında ama siteyi hiç duymadım.
Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Artyom Alekseyevich dedi: Fiyatına göre uygun gözüküyor aslında ama siteyi hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir diye biliyorum. Hatta PC hocasının sitesi sanırsam.
Artyom Alekseyevich dedi: Fiyatına göre uygun gözüküyor aslında ama siteyi hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir diye biliyorum. Hatta PC hocasının sitesi sanırsam.
O omariske Femtopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 15 13 Kasım 2021 #4 Artyom Alekseyevich dedi: Fiyatına göre uygun gözüküyor aslında ama siteyi hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Grupta bir arkadaş hakkında konu açınca oradan görmüştüm. Bu sistemi de YouTube'da Shiftdelete topladığı için güvenilirdir herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Artyom Alekseyevich dedi: Fiyatına göre uygun gözüküyor aslında ama siteyi hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Grupta bir arkadaş hakkında konu açınca oradan görmüştüm. Bu sistemi de YouTube'da Shiftdelete topladığı için güvenilirdir herhalde.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Kasım 2021 #5 Stok soğutucu ile NZXT H510 kasa birlikte kullanılmamalı. O kasanın hava sirkülasyonu iyi değil.