15.000 TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
15000-17000
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Herkese merhaba,

Masaüstü bir bilgisayar alacağım. En başta monitörü dahil 15.000 TL tutmasını planlıyorum. Ancak monitör dahil bütçeyi en fazla 17.000 TL'ye çıkarabilirim. Genellikle oynadığım oyunlar Battle Royale oyunlar, FPS tarzı oyunlar (BF1 vb.), açık dünya oyunları (GTA 5, Witcher 3, sistem kaldırırsa RDR2 almayı planlıyorum).

İtopya üzerinden hazır sistemlerden de önerilere açığım.

Ekran kartı: RTX 3060.
16 GB RAM.
İşlemci: Ryzen 5 5500-5600
SSD kafana göre.
Monitör: 144 Hz 1080p bütçen yeterse 2K.
PSU: Güç tüketimi alcağın-marka serilere göre değişeceği için bir şey diyemem (80 Plus sertifikalı olsun)
Kasa: Canın ne isterse

Anakarı unutmuşum: AM4 soketli ve bütçene uygun bir şey bakabilirsin B450-B550 al bence.

Son düzenleme:
15K ya da Gaminggen'de RX 6700 XT'li sistem var fakat sistemin kasası ve anakartı biraz düşük kalıyor. Bu sistem alacağın monitörle birlikte bütçeni bir tık aşabilir fakat kesinlikle F/P sistemidir.

Son düzenleme:

Monitör hariç sistem konusunda katılıyorum, şuan en uygun sistemlerden.

f/p olarak yaklaşmaya çalışıyorum hocam.

Hocam, f/p olarak yaklaşmaya çalışıyorum diyorsunuz bütçenizi zaten 15-17 bin olarak belirtmişsiniz atılan ultima sistem zaten şuan en uygun f/p sistemlerden. Arkadaş bu fiyata rx 6700 bulmak çok zor demiş , 6700 geçtim 6700XT sistem 15.300 lira zaten. Konuyu ben mi yanlış anlıyorum siz mi incelemiyorsunuz anlam veremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…