Masaüstü bir bilgisayar alacağım. En başta monitörü dahil 15.000 TL tutmasını planlıyorum. Ancak monitör dahil bütçeyi en fazla 17.000 TL'ye çıkarabilirim. Genellikle oynadığım oyunlar Battle Royale oyunlar, FPS tarzı oyunlar (BF1 vb.), açık dünya oyunları (GTA 5, Witcher 3, sistem kaldırırsa RDR2 almayı planlıyorum).
İtopya üzerinden hazır sistemlerden de önerilere açığım.
Masaüstü bir bilgisayar alacağım. En başta monitörü dahil 15.000 TL tutmasını planlıyorum. Ancak monitör dahil bütçeyi en fazla 17.000 TL'ye çıkarabilirim. Genellikle oynadığım oyunlar Battle Royale oyunlar, FPS tarzı oyunlar (BF1 vb.), açık dünya oyunları (GTA 5, Witcher 3, sistem kaldırırsa RDR2 almayı planlıyorum).
İtopya üzerinden hazır sistemlerden de önerilere açığım.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
15K ya da Gaminggen'de RX 6700 XT'li sistem var fakat sistemin kasası ve anakartı biraz düşük kalıyor. Bu sistem alacağın monitörle birlikte bütçeni bir tık aşabilir fakat kesinlikle F/P sistemidir.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam, f/p olarak yaklaşmaya çalışıyorum diyorsunuz bütçenizi zaten 15-17 bin olarak belirtmişsiniz atılan ultima sistem zaten şuan en uygun f/p sistemlerden. Arkadaş bu fiyata rx 6700 bulmak çok zor demiş , 6700 geçtim 6700XT sistem 15.300 lira zaten. Konuyu ben mi yanlış anlıyorum siz mi incelemiyorsunuz anlam veremedim.