Merhaba, uzun süredir kasa almayı erteliyordum. Malum her şey artıyor artık almanın zamanı geldi. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve sistemin en azından oyunları yüksek ayarlarda 90-100 FPS çalıştırmasını istiyorum, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
Benim karşıma çıkan: MOSYO TAHA-HEDWIG/Intel Core i3 12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Öncelikle işlemci olarak İ7 almalısın bütçen yetmezse 11 ve ya 12ci nesil İ5 al , ekran kartı 3050 iyi ama bütçenin artırıp 3060 , 3070 yapsan daha iyi olurMerhaba, uzun süredir kasa almayı erteliyordum. Malum her şey artıyor artık almanın zamanı geldi. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve sistemin en azından oyunları yüksek ayarlarda 90-100 FPS çalıştırmasını istiyorum, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
Benim karşıma çıkan: MOSYO TAHA-HEDWIG/Intel Core i3 12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Merhaba, uzun süredir kasa almayı erteliyordum. Malum her şey artıyor artık almanın zamanı geldi. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve sistemin en azından oyunları yüksek ayarlarda 90-100 FPS çalıştırmasını istiyorum, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
Amd işlemciler daha ucuz oluyor dediler amd'de olur.Öncelikle işlemci olarak İ7 almalısın bütçen yetmezse 11 ve ya 12ci nesil İ5 al , ekran kartı 3050 iyi ama bütçenin artırıp 3060 , 3070 yapsan daha iyi olur
Eyvallah güzel sistemmiş fiyatına göre, varsa bildiğin AMD sistemde atar mısın?Hocam merhaba, itopya çok güvenilir bir yer olmasına karşın kesinlikle ucuza satmıyor ürünlerini o yüzden gaming.gen, incehesap, gamegaraj vb. birazcık daha uygun sitelerden de bakmanı kesinlikle tavsiye ederim. R5 5500 mükemmel olmasa da 3060 lı bir sistem kesinlikle uzun bir süre götürecektir seni eğer bir kaç yüz lira arttırabilirim dersen yerine R5 5600 alınabilir.
MANTIS-3060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-3060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 3060 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
stok fan yetmez diyorsan bi tane snowman t6 ultra alabilirsin stokta var bu aralarEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu sistem 16700 TL yapıyor montaj yapmayı biliyorsan gayet güzel sistem bence
Montaj yapmayı bilmiyorum hem bütçemin üstüne çıkıyor ama emeğin için çok sağolEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu sistem 16700 TL yapıyor montaj yapmayı biliyorsan gayet güzel sistem bence
stok fan yetmez diyorsan bi tane snowman t6 ultra alabilirsin stokta var bu aralar
Montaj yapmayı bilmiyorum hem bütçemin üstüne çıkıyor ama emeğin için çok sağ ol
Sağol dostumRica ederim üstteki sistem fena değil ben sadece hazır sistem sevmiyorum diye tane tane alıyorum umarım istediğin performansa ulaşırsın.