Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.566 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #11 Enes Kalkan dedi: DDR4 tek seçenek gibi kalıyor eğer kamera falan alırsanız. İkinci el olur mu? Genişletmek için tıkla... DDR4 bile DDR5 ile arada 3K kalıyor neredeyse. Enes Kalkan dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr Bir bakın derim. Paranız oldukça takarsınız. Size önerim anakartı B650 yapın. Genişletmek için tıkla... Eksiklikleri var ama fiyata bakarsak gayet uygun sistemde indirim var belli oluyor. Redd21 dedi: FSP yaptım hocam kasayı anakart MSI Pro B650M düşünüyorum. Nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... RAM 1x16 GB varsa onu seç APU diye FPS düşecek tek kanal diye ama satamazsiniz 2x8GB DDR5 olursa.
Enes Kalkan dedi: DDR4 tek seçenek gibi kalıyor eğer kamera falan alırsanız. İkinci el olur mu? Genişletmek için tıkla... DDR4 bile DDR5 ile arada 3K kalıyor neredeyse. Enes Kalkan dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr Bir bakın derim. Paranız oldukça takarsınız. Size önerim anakartı B650 yapın. Genişletmek için tıkla... Eksiklikleri var ama fiyata bakarsak gayet uygun sistemde indirim var belli oluyor. Redd21 dedi: FSP yaptım hocam kasayı anakart MSI Pro B650M düşünüyorum. Nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... RAM 1x16 GB varsa onu seç APU diye FPS düşecek tek kanal diye ama satamazsiniz 2x8GB DDR5 olursa.