Bu konuya benzer konular daha önce açılmış lakin konular güncel olmadığı için tekrar açma gereği duydum. Öncelikle siz saygıdeğer arkadaşlardan "Yok toplamayacaksın zaten, bizleri uğraştırma." tarzı yorumları yazmamalarını rica ederek konuya giriyorum:
Bütçem başlıkta belirttiğim gibi ve toplayacağım sistemde en az 2k çözünürlüğünde akıcı şekilde oyun oynamak, gitardan ses kaydı almak, photoshop yapmak ve aynı anda fazla program ve sekmeyi akıcı şekilde çalıştırmak istiyorum. Bunun için sistem önerilerinizi beklerim. Bütçeme monitör de dahildir. Yardımlarınız için şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler.
15.000TL sıkıntısız bir bütçe o yüzden ucuzluk aramamıza gerek yok. İstediğiniz site var mı yoksa bize mi bırakıyorsunuz ? Birde hangi şehirde oturuyorsunuz ? 15.000TL sistemi elden almak daha mantıklı, kargoya güvenmiyorum
Açıkçası 6700k ve 1080x2 almayı düşünüyordum. Sonra 6800k ve 6850k kafamı karıştırdı biraz. 6700k 4.0 Ghz'de çalışırken diğerleri oc ile bile bu hıza ulaşamıyor. Bu performansını etkiler mi? İşlemciler konusunda fazla bilgi sahibi değilim maalesef.
15.000TL sıkıntısız bir bütçe o yüzden ucuzluk aramamıza gerek yok. İstediğiniz site var mı yoksa bize mi bırakıyorsunuz ? Birde hangi şehirde oturuyorsunuz ? 15.000TL sistemi elden almak daha mantıklı, kargoya güvenmiyorum
İstanbul'da oturuyorum. İlla yok şurdan toplayacağım diye bir derdim yok. İsteğim parçalar orijinal ve garantili olsun, montajı düzgün yapılsın ve basit oc ayarları yapılsın bunlar bana yeter.