Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Bu yaz çalışmayı planlıyorum 2500 TL maaş ile. Bunu biriktirip nasıl bir PC toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu yaz çalışmayı planlıyorum 2500 TL maaş ile. Bunu biriktirip nasıl bir PC toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Yazın ki enflasyona göre mi önerelim hocam? Yoksa alıp ödemesini mi yazın yapacaksınız?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 4 Mayıs 2023 #3 Türkiye'de yaşıyoruz hocam. 1-2 hafta içinde almayacaksan öneri istemek doğru olmaz
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 erkantechno dedi: Yazın ki enflasyona göre mi önerelim hocam? Yoksa alıp ödemesini mi yazın yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yazın ki enflasyona göre daha mantıklı yusufklncc dedi: Türkiye'de yaşıyoruz hocam. 1-2 hafta içinde almayacaksan öneri istemek doğru olmaz Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam.
erkantechno dedi: Yazın ki enflasyona göre mi önerelim hocam? Yoksa alıp ödemesini mi yazın yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yazın ki enflasyona göre daha mantıklı yusufklncc dedi: Türkiye'de yaşıyoruz hocam. 1-2 hafta içinde almayacaksan öneri istemek doğru olmaz Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Ona yazın bakmak daha mantıklı olur siz paranızı biriktirmeye başlayın.
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #6 erkantechno dedi: Ona yazın bakmak daha mantıklı olur siz paranızı biriktirmeye başlayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım hocam teşekkürler.
erkantechno dedi: Ona yazın bakmak daha mantıklı olur siz paranızı biriktirmeye başlayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım hocam teşekkürler.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 4 Mayıs 2023 #7 Fallen_Angel dedi: Bu yaz çalışmayı planlıyorum 2500 TL maaş ile. Bunu biriktirip nasıl bir PC toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam yaş kaç. 2500 tl biraz ...
Fallen_Angel dedi: Bu yaz çalışmayı planlıyorum 2500 TL maaş ile. Bunu biriktirip nasıl bir PC toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam yaş kaç. 2500 tl biraz ...
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #8 Emre Çetin 70 dedi: hocam yaş kaç. 2500 tl biraz ... Genişletmek için tıkla... Hocam 17 yaşındayım
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 6 Mayıs 2023 #9 Fallen_Angel dedi: Hocam 17 yaşındayım Genişletmek için tıkla... yani yaşadığınız şehri vs bilmiyorum fakat 2500 tl bu devir için çok az
Fallen_Angel dedi: Hocam 17 yaşındayım Genişletmek için tıkla... yani yaşadığınız şehri vs bilmiyorum fakat 2500 tl bu devir için çok az
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #10 Emre Çetin 70 dedi: Yani yaşadığınız şehri vs bilmiyorum fakat 2500 TL bu devir için çok az. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ben poster, kitap vs. alan biriyim bana yeter diye düşünüyorum ayrıca fikrimi de değiştirdim PS4 almak daha mantıklı geldi.
Emre Çetin 70 dedi: Yani yaşadığınız şehri vs bilmiyorum fakat 2500 TL bu devir için çok az. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ben poster, kitap vs. alan biriyim bana yeter diye düşünüyorum ayrıca fikrimi de değiştirdim PS4 almak daha mantıklı geldi.