15,000 TL sistem toplama

Bütçe
15,000

Aynı fiyatta battlecruiser varken TD500 alınmaz bence.

RAM olarak da şunları tavsiye ederim:

Battlecruiser hava akışı iyi diye biliyorum. Ön taraf mesh panel mi? Ön taraf Full cama benziyor.

İfadeler: RPM
PSU'yu düzelttim. XPG Core Reactor olarak değiştirdim PSU'yu. "hahaha" ve "üzgün" emojilerini kaldırmazsanız yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilirsiniz. Konu sahibinden özür dilerim ayrıca.

Son düzenleme:

O PSU'nun koruma sayısı az. Ve kasanın hava akışı çöp fırın gibi. Gaming X trioya gerek yoktu.

Kartların stoklarını bekleyin bu fiyata RTX 3080 + 5600x toplanır. XLR8'e 7000 TL falan verilmez.

Versus iyi bir kaynak değil. Gaming Edge VRM anlamında 1 tık daha iyi onun dışında önemli bir farkları yok.

Kartların stoklarını bekleyin bu fiyata RTX 3080 + 5600X toplanır. Xlr8'e 7000 TL falan verilmez.

Versus iyi bir kaynak değil. Gaming Edge VRM anlamında 1 tık daha iyi onun dışında önemli bir farkları yok.

Hocam PNY 3070 giriş seiye mi? Stoklar gelse 8000 TL 3080'ler var. Onun için şubatı beklemek lazım.

Orta segment - giriş segment arası bir şey diyebiliriz, tabii kötü de değil. Stoklar kıtlaşmadan önce 6000 - 6200 TL civarına bulunuyordu.

Hem dediğim gibi RTX 3080 8500 TL civarına stoklara gelse bu bütçeye sistem toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…