15.000 TL sistem toplama

gokbuluttoprak

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistem ASUS ROG STRIX RTX 3080'e uygun olsun. Ben ekran kartı ve monitörümü belirledim. 1440p sistem kuruyorum. Bu sistem için aslında parçalarım aşağı yukarı belli fakat sizden de fikir almak istedim.
Ryzen 7 5800X işlemci.
MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi anakart.
500 GB 970 EVO Plus M.2
RM850 Corsair 850W 80+ Gold PSU.
GT 501 kasa.
Corsair H100I 240mm sıvı soğutma.
Corsair 8x4 DDR4 3600 MHz CL16-CL18 (karar vereceğim)
2 TB Seagate 7200 RPM HDD.

Düzeltmem gereken veya uyumlu olmayan bir ürün var mıdır acaba?
Arkadaşlar, sistem ASUS ROG STRIX RTX 3080'e uygun olsun. Ben ekran kartı ve monitörümü belirledim. 1440p sistem kuruyorum. Bu sistem için aslında parçalarım aşağı yukarı belli fakat sizden de fikir almak istedim.
Ryzen 7 5800X işlemci.
MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi anakart.
500 GB 970 EVO Plus M.2
RM850 Corsair 850W 80+ Gold PSU.
GT 501 kasa.
Corsair H100I 240mm sıvı soğutma.
Corsair 8x4 DDR4 3600 MHz CL16-CL18 (karar vereceğim)
2 TB Seagate 7200 RPM HDD.

Düzeltmem gereken veya uyumlu olmayan bir ürün var mıdır acaba?

Ekran kartı ve monitör hariç 15 16 k bütçe.

Son düzenleme:
Sistem güzel olmuş sıkıntı yok fakat anakartı Strix B550-E tavsiye ederim. Bir de o sisteme o kasa yakışmamış bence:

Sistem güzel olmuş sıkıntı yok fakat anakartı Strix B550-E tavsiye ederim. Bir de o sisteme o kasa yakışmamış bence:

Peki hocam MSI sekira 100R modeli nasıl.

Siz bu kasalardan hangisini ve neden önerirsiniz?

Peki hocam MSI sekira 100R modeli nasıl.

Kasanın önü full kapalı ve yandan hava yeri açık değil mesh şeklinden bence attıklarımın yanına yaklaşamaz.

Hepsi çok iyi ve birbirine eşit hangisi gözüne güzel gözüküyorsa YouTube'dan videolarını izleyip karar verebilirsin.

Kasanın önü Full kapalı ve yandan hava yeri açık değil mesh şeklinden bence attıklarımın yanına yaklaşamaz.

Hepsi çok iyi ve birbirine eşit hangisi gözüne güzel gözüküyorsa YouTube'dan videolarını izleyip karar verebilirsin.

Hocam vallaha battlecrusier harikaymış 😍 öneriniz için çok teşekkür ederim 🙏 iyi geceler dilerim.
Hocam vallaha battlecrusier harikaymış 😍 öneriniz için çok teşekkür ederim 🙏 iyi geceler dilerim.

B550'e de koydum 15k oldu sistem teşekkürler 🙏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı