15.000 TL Sistem toplama

Önemli değil. Üst seviye bir kart alacaksınız, ancak kart üst seviye kullanmayacak kendisini. Sorun burada. DSR bir süreliğine bir çözüm olabilir.
Hard grafikli oyunlar oynuyorum ve 3 ay sonra 2 monitör daha alıp 3 monitör yapacağım+ oyun oynayıp yayın yapacağım

Tamamdır o zaman. Sisteminizi ayarlayacağım. Farklı sitelerden alabilir misiniz?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır o zaman. Sisteminizi ayarlayacağım. Farklı sitelerden alabilir misiniz?
Conn wtcnn edition kasasınıda alabilirim belki parçalarını değiştirtip

Son düzenleme:
Siz doğru baktınız. Kendisi yanlış biliyor büyük ihtimalle. 144 Hz 1080p monitörü var. Standardı 144 Hz. OC ile 180'e kadar yolu var ama. Bir sistem toplayın, ben gerekli düzeltmeleri yaparım.

Siz doğru baktınız. Kendisi yanlış biliyor büyük ihtimalle. 144 Hz 1080p monitörü var. Standardı 144 Hz. OC ile 180'e kadar yolu var ama. Bir sistem toplayın, ben gerekli düzeltmeleri yaparım.
180hz 2k monitörüm Şu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar limitim 15 tl monitörsüz

Dosya Ekleri

• CBC512FE-E0F3-4579-8FA5-4E92A948914B.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…