AMD Ryzen 7 3800X.
ASUS TUF X-570 Plus.
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB(8x2)
ASUS Turbo RTX-2080S-8G-Evo.
Sabit disk kullanmayı düşünmüyorum.
SSD olarak Samsung 970 Evo 500 GB 3400/2300 NVMe. M.2 SSD.
Şu an aklımdaki parçalar bunlar, bunlara uygun kasa, gerekliyse soğutma vb. parçalar düşünüyorum fakat PC sistemlerinden pek anlamıyorum. Kardeşime hediye olarak toplamayı düşünüyorum bütçe yaklaşık 15 16 bin TL civarı daha düşük olursa sevinirim. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistemi tek bir yerden sipariş etmeyi düşünüyorum fazla zamanım yok doğum gününe yetiştirmeye calışıyorum size zahmet olmazsa bana sistemi kurup linkini gönderebilir misiniz acaba?
Sistemi tek bir yerden sipariş etmeyi düşünüyorum fazla zamanım yok doğum gününe yetiştirmeye calışıyorum size zahmet olmazsa bana sistemi kurup linkini gönderebilir misiniz acaba?
Sistem daha çok oyun için kullanılacak fakat kardeşim photoshop işleriyle de uğraşıyor ben pek anlamıyorum.
Demek istediğim Pc toplama siteleri oluyor ya internette onlardan bahsediyordum.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MAG B550 Tomahawk 5100mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram (CMK16GX4M2D3600C18) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung 1TB 970 Evo NVMe Okuma 3400MB-Yazma 2500MB M.2 SSD (MZ-V7E1T0BW) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
FSP 750W Hydro G Pro 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun