15.000 TL telefon önerisi

Bütçe
15000

richy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX5700XT Nitro+ SE
i5-9600K
8x2 3200Mhz 16 GB Ram
512 GB SSD
2 TB HDD
Corsair K55 Klavye
Corsair M55 Mouse
Logitech G435 kulaklık
Meslek
Öğrenci
Aklımda birkaç model var;

iPhone SE (gen3); seçmemde ki sebep küçük bir model olması.

Z flip 3; katlanarak daha da küçülebilmesi ve cepte taşımasının kolaylaşacağını düşündüğümden, ve hiç katlanır telefon almadım merakta var biraz.

S22; fiyata göre güzel bir model gibi gözüküyor şu an da Samsung'un en yeni serisi Ultra yı saymazsak.

Son düzenleme:
Aklımda birkaç model var;

iPhone SE (gen3); seçmemde ki sebep küçük bir model olması.

Z flip 3; katlanarak daha da küçülebilmesi ve cepte taşımasının kolaylaşacağını düşündüğümden, ve hiç katlanır telefon almadım merakta var biraz.

S22; fiyata göre güzel bir model gibi gözüküyor şu an da Samsung'un en yeni serisi Ultra yı saymazsak.

SE 3'e 15k vereceğine o parayı yak daha iyi. S22 işlemci dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz ama 8 gen 1'in ısınması ve verimsizliği cihazın bütün artılarına gölge düşürüyor. Z flip narin bir cihaz. Katlanır cihazlara çok güvenemiyorum. Şahsi fikrim üç cihazdan birini tercih etmek yerine S21 almanı tavsiye ederim.

SE 3'e 15k vereceğine o parayı yak daha iyi. S22 işlemci dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz ama 8 gen 1'in ısınması ve verimsizliği cihazın bütün artılarına gölge düşürüyor. Z flip narin bir cihaz. Katlanır cihazlara çok güvenemiyorum. Şahsi fikrim üç cihazdan birini tercih etmek yerine S21 almanı tavsiye ederim.
SE 3 'ü neden sevmiyorsunuz ?

Eski çağdışı tasarım, verimsiz küçük IPS ekran, küçük pil, kamerada Ultra geniş açı lens, gece modu, telephoto gibi önemli unsurların olmaması, ön kamerada 4K ya da 1080p 60FPS video olmaması. Bu kadar yeterli mi?
Tasarım ve pil hariç haklısınız. ( Gen2 pili bana yetiyordu gen3 2 saat daha uzunsa her türlü yeter diye dedim tasarımda benlik sorun yok zaten ama diğerleri doğru. )

Tasarım ve pil hariç haklısınız. ( gen2 pili bana yetiyordu gen3 2 saat daha uzunsa her türlü yeter diye dedim tasarımda benlik sorun yok zaten ama diğerleri doğru. )

Tasarım göreceli bir kavram. Hala bu tasarımı seven var ama pil konusunda bugün için sorun olmasa da gelecek güncellemeler ve batarya sağlığının düşmesi ile cihazı günde 2-3 sefer şarj etmek zorunda kalacaksın. Senin için işlemci, stereo hoparlör deneyimi ve Touch ID önemli gerisi önemsizse o zaman buyur al.

Tasarım göreceli bir kavram. Hala bu tasarımı seven var ama pil konusunda bugün için sorun olmasa da gelecek güncellemeler ve batarya sağlığının düşmesi ile cihazı günde 2-3 sefer şarj etmek zorunda kalacaksın. Senin için işlemci, stereo hoparlör deneyimi ve Touch ID önemli gerisi önemsizse o zaman buyur al.
Galaxy Note 10+ Nasıldır. QHD ekranıyla ilgimi çekti biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı