15.000 TL televizyon önerisi

ozzie2525

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Uydu yayını ve Netflix, YouTube vb. platformları kullanmak için televizyon almak istiyorum. Aklımda 3 televizyon var. Karar vermekte çok zorlanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu modeller dışındaki tavsiyelere açığım. Bütçe maksimum 17 bin.

Philips 50PUS8507.
Samsung 50BU8500.
Samsung 50Q60b.

Sadece kendi deneyimimden ve sadece görüntü kalitesi bakımından bir cevap vermek istiyorum. Blaupunkt marka televizyonlar f/p anlamında gayet iyiler. Bosch alt markası ve satış noktalarından deneyerek alma imkanınız da var.

Samsung 50AU7000 tercih edebilirsiniz, bizdede bu model bir televizyon var. Dediğiniz şeyleri yeterince karşılıyor. Gayet zarif ve akıcı bir televizyon.
Bu model de aklımdaydı. Teşekkür ederim bakacağım hocam

Sadece kendi deneyimimden ve sadece görüntü kalitesi bakımından bir cevap vermek istiyorum. Blaupunkt marka televizyonlar f/p anlamında gayet iyiler. Bosch alt markası ve satış noktalarından deneyerek alma imkanınız da var.
Hiç duymadım hocam. Teşekkür ederim hemen bakıyorum

8507nin artısı ambilight. Q60B görüntü kalitesi olarak vs önde.
8507 nin android tv olması da ayrıbir güzel. Ama samsug da qled :) Sanırım görüntü kalitesi daha önemli. Teşekkür ederim hocam

Bu model de aklımdaydı. Teşekkür ederim bakacağım hocam

Hiç duymadım hocam. Teşekkür ederim hemen bakıyorum

8507 nin android tv olması da ayrıbir güzel. Ama samsug da qled :) Sanırım görüntü kalitesi daha önemli. Teşekkür ederim hocam
Tizen kötü bir işletim sistemi değil hocam. işletim sistemi yine önemsenmeyebilir görüntü kalitesine karşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı