15.000 bütçe ile;
Fiat tempra 1.6 SX a mı almalıyım?
Renault clio 1.4 rt, RN mi almalıyım?
Bu ikisinden daha iyi alternatifiniz varsa sunabilirsiniz. Fotoğraflar temsilidir.
Tempra hem çok yakar hemde dijital göstergeli olduğu için bazı sorunlar çıktığında sıkıntı yaşatır. Misal vurdurup çalıştıramazsın. Ben olsam clio tercih ederdim.
Kullanım amacınız öğrenciye gitsin, az yaksın, ş.içi kafeye vs. gitme ise Clio, onun dışında aileye hizmet edecekse Tempra. Tempralarda ABS olmasına özen gösterin. Clio'nun da yol tutuşu zayıftır, iki arabanın da gaz telini değiştirin, zira takılı kalıp acemiye korku dolu anlar yaşatabilir.
Öncelikle 1.8 motoru ne kullandım ne de duydum. Ancak amacınız hızlı gitmekse 20 yıllık bir arabayla çok riskli olur, küçük b segment bir arabayla daha da riskli olur. Tavsiyem piyasasını bilmiyorum ama 2.0 Tempra almanız olur. En azından büyük araba kaza, yolda tutunma gibi konularda daha avantajlı.
Öncelikle 1.8 motoru ne kullandım ne de duydum. Ancak amacınız hızlı gitmekse 20 yıllık bir arabayla çok riskli olur, küçük b segment bir arabayla daha da riskli olur. Tavsiyem piyasasını bilmiyorum ama 2.0 Tempra almanız olur. En azından büyük araba kaza, yolda tutunma gibi konularda daha avantajlı.
15.000 bütçe ile;
Fiat tempra 1.6 SX a mı almalıyım?
Renault clio 1.4 rt, RN mi almalıyım?
Bu ikisinden daha iyi alternatifiniz varsa sunabilirsiniz. Fotoğraflar temsilidir.