15.000 TL'ye 1440p monitör tavsiyesi

QwelorD

Hectopat
Maksimum 15k 1440p IPS FreeSync Premium olan monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Aslında aklımda MSI G274QPF-QD vardı fakat düzgün bir satıcı bulamadığım için onu eledim. Şu anda aklımda ASUS TUF VG27AQML1a modeli var. Biliyorum TUF serisi çok ahım şahım değil fakat şu anki monitörüm TUF VG279QR ve çok şikayetçi değilim. Ortalama olsun beni oynadığım oyunlarda üzmesin yeterli. Fikirlerinizi bekliyorum.
@Saint Lucia hocam özellikle sizin.

Kaç inç monitör istiyorsun?
27 inç istiyorsan Dell Alienware AW2724DM Monitör bunu öneririm. Fakat bununla aynı görüntü kalitesine sahip olan modelini de tavsiye ederim.

31 inç istersen çeşit sunarım.

27 inç ideal 1440p için sanırım. 27 iyi. Alienware sanırım üst segment monitör şu anda tam bakamıyorum ikisi arasındaki fark nedir 2 Dell arasındaki.

27 inç ideal 1440p için sanırım. 27 iyi. Alienware sanırım üst segment monitör şu anda tam bakamıyorum ikisi arasındaki fark nedir 2 Dell arasındaki.

Alienware'ın malzeme kalitesi yani yapı kalitesi daha üstün. Görüntü ve panel olarak ikisi de aynı.

Önerdiğiniz bu modeli araştırdım hoşuma da gitti.

Fakat bu modelle arasında kaldım.

Aşağıda bırakacağım linkten baktım ama çok bilgim olmadığı için anlamadım sizce hangisi daha mantıklı hangi sebepten hangisini tercih etmeliyim ikisinden birini alacağım yarın. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

@Saint Lucia

Önerdiğiniz bu modeli araştırdım hoşuma da gitti.

Fakat bu modelle arasında kaldım.

Aşağıda bırakacağım linkten baktım ama çok bilgim olmadığı için anlamadım sizce hangisi daha mantıklı hangi sebepten hangisini tercih etmeliyim ikisinden birini alacağım yarın. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

@Saint Lucia

Bilmiyorum ne zaman göreceksin ama ASUS TUF modelini eledim bu önerdiğin 2 Dell modeli fena aklıma yattı aradaki farka değer mi bilemedim. Ayrıca epey sitesinde Alienware modeli 1.07 milyar renk sayısı gösterirken normal model 16.7 milyon. Görüşlerini bekliyorum. G2724D üzmez diyorsan alıp geçeceğim.

Bilmiyorum ne zaman göreceksin ama ASUS TUF modelini eledim bu önerdiğin 2 Dell modeli fena aklıma yattı aradaki farka değer mi bilemedim. Ayrıca epey sitesinde Alienware modeli 1.07 milyar renk sayısı gösterirken normal model 16.7 milyon. Görüşlerini bekliyorum. G2724D üzmez diyorsan alıp geçeceğim.

Renk sayısının farkını inan tipik bir kullanıcı olarak anlayamazsın. Bu tip Gaming monitörlerin renk performansları grafik tasarım için üretilmiş true 10 bit panelleri gibi olmuyor.
1 milyar renkte dahi aynı görüntüyü görüyorsun. Rtings'te iki Dell'inde incelemeleri mevcut. Aralarında minimal farklılılar var.
Alienware hayranlığın yoksa gereksiz olacaktır almak.
ASUS'u zaten ele. TUF serisine girilmez. 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı