15.000 TL'ye 2K 144Hz üstü IPS monitör önerisi

Bütçe
15000

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba,

2K çözünürlükte, 15.000 TL bütçe ile 144 ve üzeri Hertz'e sahip monitör arıyorum. 27 inç olsun daha büyük istemiyorum. Panel olarak IPS uygundur.

Biraz araştırma sonucu birkaç monitör buldum:
1) ASUS ROG STRIX XG27ACS (https://www.hepsiburada.com/asus-ro...sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006C31UV)
En çok beğendiğim model bu oldu, tasarımı da güzel (ayakları vs.). Ama internette araştırma sonucu öğrendiğim bilgi şöyle: Monitör kapandıktan sonra cızırtı coil whine gibi bir ses geliyormuş. Bu sorun herkeste var mı bilmiyorum. Ayrıca biraz sorunlu bir modelmiş internette bazı sorunlu videoları var.

2) Dell G2724D (https://www.hepsiburada.com/dell-g2...adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC00004SCNJL)
Zaten şu anda 24 inç 1080p Dell monitör kullanıyorum, bir sorunu yok memnunum aslında ama bu monitörde de beyazlar tam beyaz değilmiş sarımtrakmış aslında benim için pek sorun değil.

3) ASUS TUF Gaming VG27AQM1A.
Tasarımı ROG STRIX kadar iyi değil ve daha az yorumu var internette o yüzden pek bilgim yok.

Ek olarak G-Sync'ya da en azından FreeSync olmasını istiyorum, HDR bonustur olsa güzel olur. Aslında bu 3 monitörden birini kullananlar yorum yazarsa ve deneyimlerini paylaşırsa daha güzel olur gibi. Teşekkürler.

Tercih edebileceğim markalar: ASUS, Dell, MSI.

Dell o fiyata kazık.
AQM1A paneli iyi değil.
ACS o fiyata ROG diye satıyorlar paneli T80 Sonic ile aynı. Malzeme kalitesi olarak ancak ROG daha iyi tabii.

Bende 2k monitör arayan birisi ve monitörden çok anlamayan birisi olarak, ASUS TUF Gaming VG27AQML1A modeline bakıyorum. Muhtemeldirki alacağımda.

Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, hala araştırıyorum ama yorumlarınız sayesinde ASUS TUF Gaming VG27AQML1A modelini ilk sıraya yükselttim yani satın alırsam muhtemelen bu olacak.
Tekrar teşekkürler, bu monitörleri kullananlar deneyimlerini yazarsa tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…