15.000 TL'ye 32" 2K monitör önerisi

Bütçe
15.000

reingbuff

Picopat
Daha fazla  
2K, 32 inç monitör önerisi. Fiyat maksimum 15 bin TL. Panel tipi TN olmasın. Göz yormasın istiyorum. Renk genişliği fazla olsun. IPS gözleri fazla yoruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:

Sorun değil kral çok teşekkürler.

Bende IPS 165 Hz ViewSonic var 23.8 inç küçük geliyor bir de gözlerimi yoruyor IPS oldugu için sanırım.

Rica ederim, daha 2 saat önce mi ne stoktaydı, bu ne hız yetişemiyorum vallaha.

Bende IPS 165 Hz ViewSonic var 23.8 inç küçük geliyor bir de gözlerimi yoruyor IPS oldugu için sanırım.
Hocam tn kötü panel TN, sonra VA gelir (tek iyi yanı IPS'e göre siyahlar daha siyah ve ucuz) ve en son yani en iyi panel IPS gelir. Göz sağlığı için iyi renk doygunluğü güzel ve başka açılardan bakınca görüntü farklılaşmıyor.

Ürün güzel olunca hızlı bitmiştir. IPS panel seviyorum ama bendeki IPS gözümü çok yoruyor. Lg önerisi var renk sayısı fazla o güzel gibi geldi. %98 renk uzayı 31.5 inç olan.

Bu monitör güzel geldi. Renk canlılığı nasıl HDR10 açınca nasıl oluyor. Pixel seyrek gözüküyor mu?

MSI MAG var VA panel o nasıl 31.5 inçlik.

Son düzenleme:

Pixel yoğunluğu çok iyi, dibine dahi girsen cozunurluk harika. HDR modunu hiç kullanmiyorum, başta denemek için birkaç defa kullandım ama renkleri soluklastirdigi için açmıyorum. 1000 nit parlakligin altinda HDR deneyimi bekleme zaten. Cihaza ayar çektikten sonra OLED panellerle ayırt edemeyecek kadar güzel bir renk derinliğine ulaşabiliyoruz. Işık sızması yok, homojen şekilde her yer iyi bir şekilde aydınlatıliyor. Cihazı alacak olursan seninle yaptığım ayarları paylaşırım.

VA panelden uzak dur. Hele birde bu fiyatlarda. Bu kadar bütçe varken IPS alınmalı.

Son düzenleme:

Kral IPS panelden uzak durma sebebim gözlerimi biraz yoruyor bir de VA da siyahlar daha iyi gibi kararsız kaldım. Bir de epeyde bu monitörden hafif daha yüksek puanlı bu monitör gibi monitör var gözleri nasıl yoruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…