2K, 32 inç monitör önerisi. Fiyat maksimum 15 bin TL. Panel tipi TN olmasın. Göz yormasın istiyorum. Renk genişliği fazla olsun. IPS gözleri fazla yoruyor.
Stokları bitmiş, kusura bakmayın.LG UltraGear 27GR83Q 27 inç 240Hz 1ms Gsync FreeSync IPS QHD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG UltraGear 27GR83Q 27 inç 240Hz 1ms Gsync FreeSync IPS QHD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
LG UltraGear 27GR83Q 27 inç 240Hz 1ms Gsync FreeSync IPS QHD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG UltraGear 27GR83Q 27 inç 240Hz 1ms Gsync FreeSync IPS QHD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
Dell 31.5 Inç G3223D Fast IPS 165Hz 1Ms QHD Adaptive Sync USB-C (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oynunuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. %95 DCI-P3www.laptop.com.tr
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Rica ederim, daha 2 saat önce mi ne stoktaydı, bu ne hız yetişemiyorum vallaha.Sorun değil kral çok teşekkürler.
Hocam tn kötü panel TN, sonra VA gelir (tek iyi yanı IPS'e göre siyahlar daha siyah ve ucuz) ve en son yani en iyi panel IPS gelir. Göz sağlığı için iyi renk doygunluğü güzel ve başka açılardan bakınca görüntü farklılaşmıyor.Sorun değil kral çok teşekkürler.
Bende IPS 165 Hz ViewSonic var 23.8 inç küçük geliyor bir de gözlerimi yoruyor IPS oldugu için sanırım.
Ürün güzel olunca hızlı bitmiştir. IPS panel seviyorum ama bendeki IPS gözümü çok yoruyor. Lg önerisi var renk sayısı fazla o güzel gibi geldi. %98 renk uzayı 31.5 inç olan.Rica ederim, daha 2 saat önce mi ne stoktaydı, bu ne hız yetişemiyorum vallaha.
Hocam tn kötü panel TN, sonra VA gelir (tek iyi yanı IPS'e göre siyahlar daha siyah ve ucuz) ve en son yani en iyi panel IPS gelir. Göz sağlığı için iyi renk doygunluğü güzel ve başka açılardan bakınca görüntü farklılaşmıyor.
LG Ultragear 31.5" 32GP850-B 165Hz 1ms 2560x1440 HDMI,DP FreeSync Nano IPS Gaming Monitör (LG-32GP850-B) | Teknobiyotik
Ezber Bozun Son derece güçlü bir donanım olan LG UltraGear™, zafere giden yolda şansınızı artırır. Tamamını izle HızIPS 1 ms (GtG)*165 Hz (Hız aşırtma 180 Hz)** Ekran31,5” QHD (2560 x 1440)Nano IPS ve HDR10 TeknolojiNVIDIA® G-SYNC® UyumluluğuAMD FreeSync™ Premium *www.teknobiyotik.com
Bir yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Rica ederim, daha 2 saat önce mi ne stoktaydı, bu ne hız yetişemiyorum vallaha.
Hocam TN kötü panel TN, sonra VA gelir (tek iyi yanı IPS'e göre siyahlar daha siyah ve ucuz) ve en son yani en iyi panel IPS gelir. Göz sağlığı için iyi renk doygunluğü güzel ve başka açılardan bakınca görüntü farklılaşmıyor.
Ürün güzel olunca hızlı bitmiştir. IPS panel seviyorum ama bendeki IPS gözümü çok yoruyor. LG önerisi var renk sayısı fazla o güzel gibi geldi. %98 renk uzayı 31.5 inç olan.
Bu monitör güzel geldi. Renk canlılığı nasıl HDR10 açınca nasıl oluyor. Pixel seyrek gözüküyor mu?
Ürün güzel olunca hızlı bitmiştir. IPS panel seviyorum ama bendeki IPS gözümü çok yoruyor. LG önerisi var renk sayısı fazla o güzel gibi geldi. %98 renk uzayı 31.5 inç olan.
Bu monitör güzel geldi. Renk canlılığı nasıl HDR10 açınca nasıl oluyor. Pixel seyrek gözüküyor mu?
MSI MAG var VA panel o nasıl 31.5 inçlik.
MSI MAG 325CQRF-QD Monitör
MSI MAG 325CQRF-QD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Pixel yoğunluğu çok iyi, dibine dahi girsen cozunurluk harika. HDR modunu hiç kullanmiyorum, başta denemek için birkaç defa kullandım ama renkleri soluklastirdigi için açmıyorum. 1000 nit parlakligin altinda HDR deneyimi bekleme zaten. Cihaza ayar çektikten sonra OLED panellerle ayırt edemeyecek kadar güzel bir renk derinliğine ulaşabiliyoruz. Işık sızması yok, homojen şekilde her yer iyi bir şekilde aydınlatıliyor. Cihazı alacak olursan seninle yaptığım ayarları paylaşırım.
VA panelden uzak dur. Hele bir de bu fiyatlarda. Bu kadar bütçe varken IPS alınmalı.