crus3r Femtopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar 15.000 TL After Effects ve Unity 3D açacak masaüstü sistem var mı? Bu fiyata yoksa en az kaç TL lazım?
Arkadaşlar 15.000 TL After Effects ve Unity 3D açacak masaüstü sistem var mı? Bu fiyata yoksa en az kaç TL lazım?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 30 Aralık 2023 #2 Kasayı Vento yapıp alabilirsin bu yeterli ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Kasayı Vento yapıp alabilirsin bu yeterli ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
crus3r Femtopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 584297 dedi: Kasayı Vento yapıp alabilirsin bu yeterli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor.
584297 dedi: Kasayı Vento yapıp alabilirsin bu yeterli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 31 Aralık 2023 #4 crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya ne drobu ilk defa senden duyuyorum, nette dolu video onlara bakabilirsin.
crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya ne drobu ilk defa senden duyuyorum, nette dolu video onlara bakabilirsin.
crus3r Femtopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 584297 dedi: Yok ya ne drobu ilk defa senden duyuyorum, nette dolu video onlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum belki oyunla alakalı bir sorundur peki bu sistemle After Effects ve Unity 3D'yi kasma donma olmadan sorunsuz kullanabilir miyim?
584297 dedi: Yok ya ne drobu ilk defa senden duyuyorum, nette dolu video onlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum belki oyunla alakalı bir sorundur peki bu sistemle After Effects ve Unity 3D'yi kasma donma olmadan sorunsuz kullanabilir miyim?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 31 Aralık 2023 #6 crus3r dedi: Bilmiyorum belki oyunla alakalı bir sorundur peki bu sistemle After Effects ve Unity 3D'yi kasma donma olmadan sorunsuz kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın sıkıntı olmaz. Intel o konuda başarılı. Ayrıca benzer fiyatlardan 6600 sistemler satılıyor hatta bı tık daha pahalı, A750 aradığınız kriterlerde yok eder 6600 ü.
crus3r dedi: Bilmiyorum belki oyunla alakalı bir sorundur peki bu sistemle After Effects ve Unity 3D'yi kasma donma olmadan sorunsuz kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın sıkıntı olmaz. Intel o konuda başarılı. Ayrıca benzer fiyatlardan 6600 sistemler satılıyor hatta bı tık daha pahalı, A750 aradığınız kriterlerde yok eder 6600 ü.
yks2023allstar Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı o sorun, kartın ilk dönemlerinde olmuş olabilir.
crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı o sorun, kartın ilk dönemlerinde olmuş olabilir.
E emir.bertug Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #8 crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 3060 12 GB da alabilirsin veya biraz daha katıp daha yeni teknolojili 4060 8 GB alırsın hem 4060 da DLSS 3 var.
crus3r dedi: Evet ama bu ekran kartını araştırdım çoğu kişi GTA V'de drop yediğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 3060 12 GB da alabilirsin veya biraz daha katıp daha yeni teknolojili 4060 8 GB alırsın hem 4060 da DLSS 3 var.