15.000 TL'ye anakart, RAM ve SSD önerisi

bindebir

Hectopat
İşlemci
7950X3D
Son düzenleme:
Hocam şimdi RAM,SSD ve Anakart hepsi 15k mı yoksa sadece Anakart için mi 15k bütçe ayırdınız?

Hocam şimdi RAM,SSD ve Anakart hepsi 15k mı yoksa sadece Anakart için mi 15k bütçe ayırdınız?
Sadece anakart için 15000 hocam Konu onaylanırken başlık değiştiriliyor, sonra böyle yanlış anlaşılmalar oluyor

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Bir karşılaştırma yaptığımızda MSI MAG X870 TOMAHAWK daha iyi bir seçenek değil mi? Aradaki 6500 TL fark da az değil.
Tam bir fiyat performans ürününe benziyor haklısınız geç açılma olayıyla ilgili bir kaç başlıkla karşılaştım araştırma yaptıktan sonra bende galiba bu anakartı alacağım

Tam bir fiyat performans ürününe benziyor haklısınız geç açılma olayıyla ilgili bir kaç başlıkla karşılaştım araştırma yaptıktan sonra bende galiba bu anakartı alacağım
Karar verdiniz mi hocam?

Anakart seçimin gayet güzel hocam, değiştirmeye gerek yok.

Yarın muhteşem cuma fırsatları olacakmış bekliyorum hocam siz sipariş verdiniz mi
Ben de henüz sipariş vermedim hocam. Pişman oldum açıkçası. Vatan'da gece indirimine girmişti ve fiyatı 12.435 gibi bir şeydi. Almadım, sonraki gün hem fiyatı arttı hem de internet satışına kapandığı için gece indiriminden faydalanamadım. Umarım dediğniiz gibi bugün gü<el bir indirim gelir ve alırız. Ancak stok sıkıntısı da var maalesef.

Anakart seçimin gayet güzel hocam, değiştirmeye gerek yok.
Teşekkürler hocam. Biraz daha uyguna bulursam alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…