15.000 TL'ye araç ses sistemi önerisi

Makaleler
1
Selam herkese. Aracıma ses sistemi alacağım, araç eski olduğundan pandizota koyacağım hoparlörleri. Kabin yerine kestirmeyi düşünüyorum.

Bunun dışında herhangi bir sınırım yok. Fiyata teyp dahil olursa daha iyi olur, her şeyi 2. El alabilirim.

Derin bass severim ama.
SPL setup dizmeye bütçe yetmez de 4 ohm 250RMS'i tam beslersen o derinliği alırsın.

DSP'li ve Bluetooth'lu Teyp: For-X XQ 700DSP Profesyonel Tesisat Teyibi 3 Anfi ÃıkıÅlı 4*60W Bluetooth Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Subwoofer: REISS AUDIO Jbl Box Cs-1214 30cm Subwoofer 100 - PttAVM.com - 2024

Amfi: Soundmax Sx-600.1D Oto Anfi Mono Max Power 400 - PttAVM.com - 2024

Kablo seti: For-X ( 4 Ga ) Profesyonel Seri Kalın Oto Amfi Kablo Seti Xy-4kıt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bence surround dağıtım için 2 farklı takım mid tercih et. Ön kapılara ve pandizota iki ayrı mid tercih ettim. Şu şekilde nasıl çaldığına bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca midlere de ekstra amfi almana şuanlık gerek yok çünkü teyp çıkışı gayet yeterli AB Class amfi almadığın sürece de d class amfiyle sürmenin sound duyum açısından ölümcül bir fark yaratmaz.

Ön kapılar için Mid: Alpine S-S65C 17 CM 240 W 2 Yollu Oto Hoparlör Mid Takımı Fiyatı ve Özellikleri

Arka pandizot için mid: Alpine S-s50 13 Cm Koaksiyel 2 Yollu 170w - PttAVM.com - 2024

Arkalara 2 takım ve uygun olsun diyorsan: Pioneer Ts-g1620f 300 Watt - 40 Watt RMS 16 cm Tweeterli Hoparlör Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı