15.000 TL'ye bisiklet önerisi

wertex.99

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, benim ortalama 10-15K arası bir bütçem var. 27.5 jant veya 26 jant olacak şekilde, agresif sürüşler için yani kısaca sert sürüşler için dağ bisikleti şeklinde bir bisiklet almayı planlıyorum. Öneri almak için yazdım. Aklımda birkaç model var: Orbis'in Daafu XCT100 27.5 jant modeli ve Carraro Force 700 modelleri. Siz yorumlayın ve bu bütçe arası bisiklet önerisi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki bisikletin de aksesuarları çok giriş seviyesi yakın bir süre sonra gıcırtılar ve furş yataklarında boşluklar olacak, ayrıca çok ağır bisikletler senin bu istediğin sürüş tarzında seni yoracaktır. Ayrıca jantlar ve göbek de çok başarılı parçalar değiller.

İkinci el olarak bakmanı öneririm o fiyat aralıklarında sıfır mağazadan ürünler seni üzecektir.

Neye göre bu çıkarımlarda bulundunuz? Genelleme gibi geldi bana; 1,5 yıldır Force 770 kullanıyorum ayda 1 zincirini temizleyip yağlarım başka hiçbir yerine de dokunmadım asfalt, çamur, kar her yerde sürdüm ama bir yerinde ne çizik ne bir sorunla karşılaştım. Malzeme kalitesinde ne gibi bir sorun var? Ağır olması konusunda haklısınız sadece.

Dostum bende bisiklet kullanıcısıyım, ne gerek var diyebilirsin, ama şöyleki

Maşa 100M rebound ön amartisör mesafelerin agresif sürüş için uygun değil,
Mekanik disk frenler tavsiye etmem, sürekli tel germek ile uğraşacaksın
Direksiyon göbeği yani furş yataklarındaki rulmanlar iyi değil
Jantların malzeme kalitesi ve göbeklerin hiç bilinmeyen markalar
Frenlerin ne olduğunu bilmiyoruz bile Shimano deme Tourney serisi tamamen plastik

Kısaca 15'bin TL'ye çok daha güzel ikinci el bisikletler magnezyum maşa daha hafif kadrolar daha iyi jantlara sahip modeller bulabileceğin için söyledim.

Bende Agresif endurocuyum.

Model öneriniz nedir?

Diğer Siteden link paylaşmak yasak mı bilmiyorum, ama önerebilirim.

Scott Aspect modellerine 2. el olarak bakabilirsin,
RockShox Maşa
Koozer Göbek
Syncross Furş
Deore setli

Model öneriniz nedir?

Son düzenleme:

Frenlerine laf ettirmeyeceğim, potansiyel ölümcül bir kazadan kurtardı beni. Ayrıca mekanik demişsiniz lakin hidrolik frenler.

Frenlerine laf ettirmeyeceğim, potansiyel ölümcül bir kazadan kurtardı beni. Ayrıca mekanik demişsiniz lakin hidrolik frenler.

Kankam laf etmiyorum öneri olarak alabilirsin söylediklerimi, her şekilde o frenlerde o bisikleti durduracaktır zaten. Yazdığın modele bakınca mekanik disk yazdığını gördüğümden öyle belirttim, ben seninle tartişmiyorum ki bütçenle daha iyisini al diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…