15.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

Evet, deneyimledim. Kendi isteğinize göre kullanabilirsiniz. Ben evimde çorapsız kullandım, isterseniz çorapla kullanabilirsiniz. Çorapla daha güzel oluyor. Profesyonel bir şekilde oynamak istiyorsanız ayakkabıyla oynayabilirsiniz.

O zaman ayakkabı mı alsam ki? Terlik giymeyi pek sevmiyorum çünkü. Çıkar ayağımdan.

Açıkçası bu biraz size de bağlı hocam, belki sizin ayağınız çorapla pedala uyum sağlayabilir ama yine de tavsiye vermek istedim. Normal bir spor ayakkabı işini görür.

Anladım. Çok teşekkür ederim.

Ben bir bütün paramı direksiyon setine yatırayım da, el freni, pedal box, eldiven, ayakkabı, soğutucu vb. sonraki aylara kalsın. Şunu bir sorunsuz atlatayım.

Bu T300RS GT seti telefona bağlamak mümkün mü? Bir de çok fazla kablo karmaşası var mı? Bildiğim kadarıyla bir tane bilgisayara bağlamak için USB kablosu ve 1 tane de 220v normal priz kablosu var. Başka var mı?

Son düzenleme:
Çok fazla kablo karmaşası var mı? Bildiğim kadarıyla bir tane bilgisayara bağlamak için USB kablosu ve 1 tane de 220v normal priz kablosu var. Başka var mı?
Pedaldan Base'e 1 kablo,
Base'den prize 1 kablo,
Base'den bilgisayara 1 kablo.
Eğer ileride vites de alırsanız onu da base'a bağlamak için 1 kablosu olacaktır.

Sizce 19'a 22 ay garantili 4000 TL'lik Stant'lı olanı mı almalıyım yoksa bunu mu almalıyım 18.3'e?
Şahsi kararınız hocam. Stand profesyonel simrace deneyimlerinde hissiyatı çok daha arttırıyor. Ama sıfır almak isterseniz tabii ki sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…