GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Toplamda 15.000'i geçmeyecek şekilde gitar, amfi, pedal önerebilecek var mı? Bilmiyorum çok mu ütopik dediğim ama yardım lazım.
Toplamda 15.000'i geçmeyecek şekilde gitar, amfi, pedal önerebilecek var mı? Bilmiyorum çok mu ütopik dediğim ama yardım lazım.
eyehategod Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Mayıs 2025 #2 üçü birlikte bu fiyata 2. el bile toplamak zor. ne tür müzik çalmak istiyorsun?
GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 eyehategod dedi: üçü birlikte bu fiyata 2. el bile toplamak zor. ne tür müzik çalmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rock/metal. Çok gürültülü olanlardan hoşlanmıyorum.
eyehategod dedi: üçü birlikte bu fiyata 2. el bile toplamak zor. ne tür müzik çalmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rock/metal. Çok gürültülü olanlardan hoşlanmıyorum.
eyehategod Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Haziran 2025 #4 GilgaMash dedi: Rock/metal. Çok gürültülü olanlardan hoşlanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ibanezin gio serisinin hh yada hsh dizilimli gitarlarinin 2. ellerine bakabilirsin yada cort un hh veya hsh modellerine bakabilirsin 2. el yine, blackstar id core v3 2. eline bakabilirsin bu amfiyi pcye baglayip blackstar architect uygulamasini indirirsen birkac tane pedal kullanabiliyorsun sanal olarak. butceni biraz asabilir belki.
GilgaMash dedi: Rock/metal. Çok gürültülü olanlardan hoşlanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ibanezin gio serisinin hh yada hsh dizilimli gitarlarinin 2. ellerine bakabilirsin yada cort un hh veya hsh modellerine bakabilirsin 2. el yine, blackstar id core v3 2. eline bakabilirsin bu amfiyi pcye baglayip blackstar architect uygulamasini indirirsen birkac tane pedal kullanabiliyorsun sanal olarak. butceni biraz asabilir belki.