15.000 TL'ye Gaming Laptop Önerisi

ByPOLAT

Centipat
Herkese selamlar arkadaşlar. yeni bir laptop almayı düşünüyorum taşınabilirlik benim için önemli.
15.000 TL'ye alabileceğim en iyi laptop hangisi ve Newegg diye siteden almak güvenli mi? Lu modelden alacağım sizce eder mi ve buradan almam güvenli mi? Yardım ederseniz çok sevinirim.
F75245FD-2EE4-4B59-911A-14A5FE21DD13.png

Herkese selamlar arkadaşlar. yeni bir laptop almayı düşünüyorum taşınabilirlik benim için önemli.
15.000 TL'ye alabileceğim en iyi laptop hangisi ve Newegg diye siteden almak güvenli mi? Lu modelden alacağım sizce eder mi ve buradan almam güvenli mi? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Eki Görüntüle 438829
Bu ve bunu önerebilirim 15.000'e fakat yinede araştırmadan almanızı önermem.

Eki Görüntüle 438829
Gerçekten 15.000 bütçeye DELL Alienware almak çok mantıklı. Hem yazılım hem donanım hem kalite olarak çok üst seviye cihazlar. Ömürlük bir tercih olur. MSI'da olabilir ama menteşe sıkıntıları çok oluyor. Araştırma yaparak güzel bir model bulabilirsin.

Rtx 2080 Max-Q sakın almayın. Rtx 2070 bile %8 daha performanslı. Benim önerim ;
Yanlış anlamayın ama o kadar param olsa gidip Monster almam. Gerekirse biraz daha düşük özellikli DELL yada MSI veya en son tercih ASUS alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı