Herkese selamlar arkadaşlar. yeni bir laptop almayı düşünüyorum taşınabilirlik benim için önemli.
15.000 TL'ye alabileceğim en iyi laptop hangisi ve Newegg diye siteden almak güvenli mi? Lu modelden alacağım sizce eder mi ve buradan almam güvenli mi? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Herkese selamlar arkadaşlar. yeni bir laptop almayı düşünüyorum taşınabilirlik benim için önemli.
15.000 TL'ye alabileceğim en iyi laptop hangisi ve Newegg diye siteden almak güvenli mi? Lu modelden alacağım sizce eder mi ve buradan almam güvenli mi? Yardım ederseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 438829
15.000 TL'ye alabileceğim en iyi laptop hangisi ve Newegg diye siteden almak güvenli mi? Lu modelden alacağım sizce eder mi ve buradan almam güvenli mi? Yardım ederseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 438829
Gerçekten 15.000 bütçeye DELL Alienware almak çok mantıklı. Hem yazılım hem donanım hem kalite olarak çok üst seviye cihazlar. Ömürlük bir tercih olur. MSI'da olabilir ama menteşe sıkıntıları çok oluyor. Araştırma yaparak güzel bir model bulabilirsin.