15.000 TL'ye i5-10400F sistemi yükseltme önerisi

PSU yerine ekran kartı alabilirsiniz PSU uygun ekran kartı önerisi yaparlar.

İfadeler: DMN
Benim anakarta uyumlu mudur bu peki.
Hocam şimdi fark ettim sizin anakartta NVME slotu yokmuş. o halde amazon.com.tr bunu alabilirsiniz SATA tarafında kalitelidir gayet.

Hocam rampage kasa ve psu ile DDR5 sisteme mi geçecek?

Bütçeyi daha sonra biraz daha bekletip belki onlarla beraber ekran kartıda alabilirim.

Kasa sına uygun anakart önerisinde bulundum kasanın Rampage olması DDR5 engel değil
Öncelikli olarak Kasa ve psu değiştirmesi lazım bana kalırsa arkadaşın PSU patlayıp tüm sistemi derbeder ettikten sonra bir anlamı yok DDR5 olmasının

Hocam şimdi fark ettim sizin anakartta NVMe slotu yokmuş. O halde amazon.com.tr bunu alabilirsiniz SATA tarafında kalitelidir gayet.

Hocam Rampage kasa ve PSU ile DDR5 sisteme mi geçecek?

Yer pek önemli değil benim için zaten o kadar çoğu oyunu yüklemiyorum ama bir bakacağım.

Öncelikli olarak kasa ve PSU değiştirmesi lazım bana kalırsa arkadaşın PSU patlayıp tüm sistemi derbeder ettikten sonra bir anlamı yok DDR5 olmasının.

Kasa küçük müdür acaba 3 fanlı sığmazmı.

Yer pek önemli değil benim için zaten o kadar çoğu oyunu yüklemiyorum ama bir bakacağım.

Kasa küçük müdür acaba 3 fanlı sığmazmı.

Evet sığmazmış

Elindekini sat bunu al.

Yapabilirsen attığım sistemdeki ssd'yi 1TB ve kasayı da Xigmatek olan ile değiştir.
RX550 sistemi bırak 10K'yı 5K'ya satarsa öpsün başına koysun.

Hocam satıp böyle bir sistem almanız daha mantıklı tabii fakat ben arkadaş satmakla vs. uğraşmak istemez diye en iyi senaryoyu attım satmadan değiştirilebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…