01Asmodeus
Hectopat
Gordugum heryerde begenmedim falan attigim yok siz artik reklam mi yapiyorsunuz yoksa fanboy musunuz cozemedim. Daha dun size sorun yasayan baska bir arkadasi alintiladim bugun 2 dakika gezmeme bile gerek yok yine baskasini alintilarim. Sadece olu piksel degil scanline ekranda sacma sapan lekeler gibi başka sorunlari da var. Ben kendim bu monitoru aldim scanline problemli degildi ama renkleri laptobumun ekranina gore cok soluktu ayar istiyor. Ayar yaptiginizda da biryerden alip diger yeri bozacaksiniz. Hala nesini anlamiyorsunuz bilmiyorum fakat daha guvencesi olmayan saticilardan 11-12’ye alinacak bir monitor degil bu. Halihazirda konudaki arkadas bile sorunlu oldugunu biliyorken, Siz gordugunuz her konuya bunu atmaktan neden vazgecemiyorsunuz? Hic dusunmediniz mi Monitors Unboxed gibi kanallar neden bu monitoru onermiyor? Ips ile film izlenmeyecegini de kim söylemiş anlamadim.Film izlemek için IPS monitör atıyorsun. G65B gördüğün her yere beğenmedim atıyorsun. Neden diyince de ölü piksel filan diyorsun. Artık sana naptıysa o monitör bilemicem. Film izleyecek birine G65B varken QPX önermek çok saçma.