15.000 TL'ye kadar bisiklet tavsiyesli

melzergard

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkaşlar. Bana bir konuda yardıma ihtyac var. Bisiklet almak istiyorum ama hangi modla alacağım bilmiyorum kafam çok karıştı yahu.

Şehirde kullanacağım bir bisiklet arıyorum, yol bisikletimi dağ bisikletimi alsam bir türlü karar veremedım. Bunların farkı ne ki hangisi daha iyi olur benim için? Bütcemde çok yüksek değil en fazla fiyat performans olarak II bir şey önerin lütfen. İşte 8K ile 15k arasıdır birşe olack. Daha fazlasına maalesef yapamiyoruz :(

Bir arkadaşım bulunmakda bana dedi ki salkano al ya da Motion 24 al dedi ama kafam çok karışık, bu konuda ne yapacağım bilmiyorum da.

Kullanan var mı deneyimlerini paylassin. Bir de şunları bilmek istiyorum:
  1. Hangi marka modeler II?
  2. Parça bulmak kolay mı?
  3. Kullanımı rahat mı?
  4. Çanakkle yenice yakın serviz var mı?
  5. İkinci ell almak mantıklı mı?
Cok ugrastim şimdiden teşekkürler. Cevaplarsaniz çok sevinirm. İyi günler :)

Ha bir de bunlar var bıraktım, inceleyin olur mu?

Motion 24 Jant 13k Mekanik Disk Firen DaÄ Bisikleti Siyah-yeÅil

Selam arkaşlar. Bana bir konuda yardıma ihtyac var. Bisiklet almak istiyorum ama hangi modla alacağım bilmiyorum kafam çok karıştı yahu.

Şehirde kullanacağım bir bisiklet arıyorum, yol bisikletimi dağ bisikletimi alsam bir türlü karar veremedım. Bunların farkı ne ki hangisi daha iyi olur benim için? Bütcemde çok yüksek değil en fazla fiyat performans olarak II bir şey önerin lütfen. İşte 8K ile 15k arasıdır birşe olack. Daha fazlasına maalesef yapamiyoruz :(

Bir arkadaşım bulunmakda bana dedi ki salkano al ya da Motion 24 al dedi ama kafam çok karışık, bu konuda ne yapacağım bilmiyorum da.

Kullanan var mı deneyimlerini paylassin. Bir de şunları bilmek istiyorum:
  1. Hangi marka modeler II?
  2. Parça bulmak kolay mı?
  3. Kullanımı rahat mı?
  4. Çanakkle yenice yakın serviz var mı?
  5. İkinci ell almak mantıklı mı?
Cok ugrastim şimdiden teşekkürler. Cevaplarsaniz çok sevinirm. İyi günler :)

Ha bir de bunlar var bıraktım, inceleyin olur mu?

Motion 24 Jant 13k Mekanik Disk Firen DaÄ Bisikleti Siyah-yeÅil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı