15.000 TL'ye kadar IPS monitör önerisi

G60sd olan modeli kullanıyorum mükemmel bir monitör. Hem 2k 360hz olması hem oled olması bence fiyatını harika kılıyor. Zaten 360hz oled 480hz IPS performansı veriyor.
Bu monitör indirim olsa bile fazla gelir bana

Bir mağazada gidip OLED monitörlere bakın. Yapabilirseniz IPS ile yanyana koyun. O saniyeden sonra OLED olmayan monitörlere çöp muamelesi yapmaya başlayacaksınız. Bana güvenin.

Son düzenleme:
Vade farksız taksitle alabilirsiniz diye önerdim. Tabi fiyatı biraz yüksek ama kalitesi tartışılmaz. Oled direkt farklı bir şey.
Oled e gerçekten gücüm yetmez Max 15 zorlama ile. Merak ettiğim şey 1ms ile 0.5 MS yada 0.03 MS monitör fark yapar mı çok?

Odyssey G6 OLED var. Ultrawide flat monitör çok görmedim.
Odyssey G6 OLED fena değil. Panel ömrü için Soğutması önemli diyorlar bunda var mı ?

Bu monitörü alıyorum. Sonradan pişman olmamak için itirazı olan var mı?
4K 60 FPS bile olsa oyunları oynayacak ekipmanları da harici olarak alacağım. Forum çok sessiz önceki kasımlar gibi değil birisi bir el atsa.

Son düzenleme:
15K'dan bir anda piyasadaki OLED monitörü mü alıyorsunuz? Bence 2K monitör alın. Bu monitör için minimum 4080S veya 7900XTX lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…