15.000TL bütçe ile kışlık, su geçirmez, uzun yıllar kullanabileceğim ortopedik bir bot arıyorum. Biraz içe basma var dolayısıyla desteği ve yastıklamasının iyi olması benim için önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam salomona abir bakın yıllardır kullanıyorum inanılmaz rahat bot tarzı ürünleri biraz kısıtlı birkaç tane var sadece onun dışında bayağı güzel ürünleri var.
Hocam salomona abir bakın yıllardır kullanıyorum inanılmaz rahat bot tarzı ürünleri biraz kısıtlı birkaç tane var sadece onun dışında bayağı güzel ürünleri var.
Aklımda onun X ULTRA Snowpilot ve X ULTRA 5 modelleri vardı ama kolay eskidiğine dair bir şey okuduğum için vazgeçtim. Sizde hangi model var acaba? Dayanıklılığı konusunda yorumunuz var mıdır uzun yıllar kullandığınızı söylemişsiniz. Eğer kefilseniz benim ilettiğim iki modelden hangisi daha mantıklı olacaktır?
Salomon outdoor bot modelleri, zorlu doğa koşullarına dayanıklı, yüksek performanslı ve konforlu seçenekler sunar. koleksiyonumuzu keşfedin ve doğanın tadını çıkarın.
Salomon outdoor bot modelleri, zorlu doğa koşullarına dayanıklı, yüksek performanslı ve konforlu seçenekler sunar. koleksiyonumuzu keşfedin ve doğanın tadını çıkarın.
Aklımda onun X Ultra snowpilot ve X Ultra 5 modelleri vardı ama kolay eskidiğine dair bir şey okuduğum için vazgeçtim. Sizde hangi model var acaba? Dayanıklılığı konusunda yorumunuz var mıdır uzun yıllar kullandığınızı söylemişsiniz. Eğer kefilseniz benim ilettiğim iki modelden hangisi daha mantıklı olacaktır?
Ben bot tarzını hiç kullanmadım hocam speedcros serisini kullandım rahatlık olarak güzeller ayağı çok iyi koruyorlar bu attıklarınız arasında 2. seçeneğin boğaz kısmı daha yukarıda kar kirmemesi için daha iyi olur son attığınız biraz daha kalın duruyor ayağınız geniş ise son attığınızı alabilirsiniz ince ise 2.attığınız daha iyi olur.
Ben bot tarzını hiç kullanmadım hocam speedcros serisini kullandım rahatlık olarak güzeller ayağı çok iyi koruyorlar bu attıklarınız arasında 2. seçeneğin boğaz kısmı daha yukarıda kar kirmemesi için daha iyi olur son attığınız biraz daha kalın duruyor ayağınız geniş ise son attığınızı alabilirsiniz ince ise 2.attığınız daha iyi olur.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bunları bi mağaza bulup denemek lazım tabii. Burada daha çok ortopedi ve dayanıklılık konusunda yorumlar alabilirim diye düşündüm.
Profil olarak mid tercih ediyorum bu bağlamda aklınızda model varsa alabilirim hocam. High profilleri giyip çıkarması zulüm geliyor bana mid profiller gayet yeterli İstanbul kışı için.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bunları bir mağaza bulup denemek lazım tabii. Burada daha çok ortopedi ve dayanıklılık konusunda yorumlar alabilirim diye düşündüm.
Profil olarak mid tercih ediyorum bu bağlamda aklınızda model varsa alabilirim hocam. High profilleri giyip çıkarması zulüm geliyor bana mid profiller gayet yeterli İstanbul kışı için.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bunları bir mağaza bulup denemek lazım tabii. Burada daha çok ortopedi ve dayanıklılık konusunda yorumlar alabilirim diye düşündüm.
Salomon XT-6 Gore-Tex Sneaker - Kahve. Salomon sneaker modelleri, konfor ve performansı bir araya getiriyor. Dağ yürüyüşünden günlük kullanıma, her adımda tarzınızı yansıtın!
www.salomon.com.tr
Bunu almayı düşünüyorum bende önümüzdeki ay kış için. Üstteki olanı