15.000 TL'ye mağazadan alınacak laptop önerisi

Bütçe
13000 ile 15000 arası

viceofhumanity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx yok i9 yok monitör 60 hz
Ailem bana 13K ile 15k arası laptop aradıklarını söylediler. Ben de İtopya'dan güzel bir F/P notebook buldum ama onlara bunu gösterdiğimde sadece mağazadan alacaklarını internetten almayacaklarını söylediler. O yüzden ne kadar sevmesem de Teknosa pek sanmıyorum güzel bir şey çıkabileceğini vatan veya MediaMarkt gibi yerlerden ne önerebilirsiniz?

MAgazadan alcaksan iyi bir kazık yiyeceksin onu bil önce. Asusun bir modeli vardı bulursam atayım.

Merhaba Dostum 15.000 tl bütçeyle laptop almanı önermem çünkü 2-3 yıl sonra çıkcak gta 6 kaldırmaz onun yerine PS5 alman daha mantıklı kalcaktır hem günlük işlerini yapmak için hemde oyun için diyorsan xbox series s önerimim içinde microsoft yazılımıyla geliyor.

Adam tek oyun için almayacak yüksrk ihtimalle. Ayrıca oyun fiyatları ne olacak ?

Oyun oynamayacağım aileme iş için uzun soluklu bir laptop arıyorum kendi bilgisayarım yeterince iyi ama önerin için teşekkür ederim.

Adam tek oyun için almayacak yüksrk ihtimalle. Ayrıca oyun fiyatları ne olacak ?
XBOX game pass 100 lerce oynu ücretsiz yapıyor ve Üzerinde microsoft işletim sistemiyle geliyor/ PS exlucix yine aynı şekilde ama biraz pahalı bir fiyatı var ama onla günlük işler yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…