15.000 TL'ye RTX 3080 için IPS 1440p monitör önerisi

Bütçe
15000

176243

Kilopat
15000TL bütçe ile en az 144Hz, IPS panel, 1440p ve en az 27" monitör önerisi. Çok fazla seçenek var kafam biraz karışık RTX3080 ekran kartım var o yüzden G-Sync'li bir model de arıyorum ama şart değil. Halihazırda beğendiğim kesin alırım dediğim modellerin stokları yok. Revize edilip yakın zamanda stoka gelirler mi onu da bilmiyorum. Stoku olanlar içerisinde de emin değilim. Eylül başına kadar satın alımımı yapmak istiyorum.

Benim bulduğum ve alabilirim dediğim modeller bunlar: LG UltraGear 32GP850-B - BenQ EX2710Q - Dell G3223D - AOC Agon Pro PD27S Karşılaştırması - Epey

Gözümden kaçan bir model var mı bilmiyorum, bildiğiniz başka bir model varsa önerirseniz sevinirim. Eğer yoksa bu seçtiklerim arasından sizce hangisi en iyisi? Kalitesine göre bütçemin birazcık üstüne de çıkabilirim.

Son düzenleme:
Hocam 27" te ASUS'un VG27AQZ modeline bakabilirsiniz.
Teşekkürler, aslında en başında bunu almayı planlıyordum ama sonrasında DELL modellerini gördüm. Daha iyi geldi onlara karar kılmış gibiydim. Özellikle DELL S2721DGFA modelini düşünüyordum. Sonra stokları bitti. Başka DELL modellere bakarken linkteki G3223D ile karşılaştım mantıklı geldi. Bir kaç incelemedeki olumsuz yorumlardan ötürü farklı modellere baktım. En son LG 32GP850'yi gördüm. En mantıklısı LG olan gibi şimdilik. O da ara ara stoktan düşüyor. Linkteki BENQ Mobiuz da her şey bana göre uygun ancak parlaklığı düşük deniyor, ki diğerlerine göre baya düşük kalıyor. Şu an aslında LG ve DELL arasında gidip geliyorum. Aradaki 2,5 bin TL'ye değer mi onu düşünüyorum. Ve varsa alternatif onları arıyorum.

Teşekkürler ama bu fiyata çok mantıklı gelmedi. Daha çok rgb ve tasarımdan dolayı pahalı gibi. İncelemelerdeki gecikme ve overshoot değerleri bu fiyata değmez gibi geldi.

Bu arada orijinal gönderiye düzenlemede bulunamıyorum ama linkteki PD27S'ten vazgeçtim.

Şu modellere de denk geldim benim gibi arayışı olanlar için; HP X32 (2V7V4E9) - ViewSonic VX2780J-2K Karşılaştırması - Epey

Son düzenleme:
4K

4K
Bana yakın bi medimarktte 32gp850-b buldum. 10bin lira. Attığınız Msi (9bin 500lira)modelini sipariş vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim bilginiz var mı?

Bana yakın bi medimarktte 32gp850-b buldum. 10bin lira. Attığınız Msi (9bin 500lira)modelini sipariş vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim bilginiz var mı?
@Saint Lucia merhaba sizi bir çok monitörle alakalı sorularda görmüştüm fikrinizi alabilir miyim teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba sizi birçok monitörle alakalı sorularda görmüştüm fikrinizi alabilir miyim teşekkür ederim

Biraz geç oldu dönüşüm ama kusura bakmayın. Uzaklardaydım.
MSI - QD iyi bir tercih olurdu. 31 inç arıyorsanız ve Dell'i sipariş verdiyseniz üzmeyecektir.

Biraz geç oldu dönüşüm ama kusura bakmayın. Uzaklardaydım.
MSI - QD iyi bir tercih olurdu. 31 inç arıyorsanız ve Dell'i sipariş verdiyseniz üzmeyecektir.
Önemli değil teşekkürler zaten başka başlıklarda da sizden yanıtlar gördüm. Msi almaya karar verdim tek memnun olmadığım nokta gece kullanımı için en düşük parlaklıkta dahi parlaklığı yine fazla aydınlık kalıyor benim için. Ekstra bir masa lambası gibi bir ışık gerekiyor yoksa gözümü yoruyor uzun kullanımda. Fazla parlak. Onun dışında verdiğim paraya değdi.

Bir de acaba bu monitör için herhangi bir renk kalibrasyon ayarı rehberi gördünüz mü? Ben kendim bulamadım daha çok alt modellerde vardı.

Bir de acaba bu monitör için herhangi bir renk kalibrasyon ayarı rehberi gördünüz mü? Ben kendim bulamadım daha çok alt modellerde vardı.

Çok yeni bir model olduğu için henüz bir kaynak sunulmamış. Eski modeli olan MAG'ı referans alıp önerdiğimizden dolayı elimizde başka done kalmıyor.
Biraz yabancı kaynaklara bakındım. Manuel ayar giren olmamış.
Kendi göz zevkinize göre ayar yapmaktan başka şu anlık çare bulunmuyor. 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı