Saf gucu ne yapacaksınız hocam tam olarak soyler misiniz DLSS quality acık ve kapalı 2 goruntu gostersek hangisinin DLSS'li aldugunu anlayamazsınız bile
Darboğaz yapmaz. Bana kalırsa, önce ekran kartına abanın, ardından işlemciyi iyileştirirsiniz. Zaten darboğaz, lanse edildiği kadar kötü bir şey değil, sadece tam performans alamazsınız. Sonrasında işlemcinizi geliştirir ve sorunu kökten çözersiniz.
En son hangi AAA storyli oyunun DLSS olmadan cıktıgını gordunuz asıl bu tur hikayeli oyunlar için DLSS teknolojisi hadi FPS oyunu oynuyorum deseniz neyse de
En son hangi AAA storyli oyunun DLSS olmadan cıktıgını gordunuz asıl bu tur hikayeli oyunlar için DLSS teknolojisi hadi FPS oyunu oynuyorum deseniz neyse de
Darboğaz sıkıntı yapmaz bence de sizin dediğiniz kadarıyla muhtemelen RX 7600 XT alıcma bundan önce bir Intel Arc B580 düşünüyordum ama yeni ve biraz sorunlu bir ekran kartı olduğu için artık düşünmüyorum o paraya değmeyecek bir ekran kartı sadece VRAM'ı 12 GB.
Darboğaz sıkıntı yapmaz bence de sizin dediğiniz kadarıyla muhtemelen RX 7600 XT alıcma bundan önce bir Intel Arc B580 düşünüyordum ama yeni ve biraz sorunlu bir ekran kartı olduğu için artık düşünmüyorum o paraya değmeyecek bir ekran kartı sadece VRAM'ı 12 GB.
Gözünüzü boyayan şey 16 GB VRAM olması sanırım ama o kartta o VRAM'i kullanacak güç bile yok 7700 XT almaya çalışın. Ayrıca B580 kötü bir fp kart değil.