15.000 TL'ye RX6600 sisteme yükseltme önerisi

Bütçe
15K

Paronim

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Hocalarım merhaba, yaza doğru Update edeceğim, PSU 650 watt, işlemcim i3 12100 F, ekran kartım RX 6600. sadece işlemci ve ekran kartı yükseltmem yeterli, işlemci ve ekran kartını satıp üstüne para koyacağım. Ekran kartının +8 GB olması önemli onun dışında sınırım yok. CS2 de düşük çözünürlükte 300 FPS verse yeter.

Komple kasayı satıp yeni bir sistem dizebilirsiniz bence hocam R5 7500Fli

Ne gibi bir artısı olacak ki hocam?

Tekrar bir upgrade de sıkıntısız yükseltme yapabilirsiniz R5 7600x3D 3D özelliği sayesinde aşırı FPS yükseltiyor daha uzun ömürlü soketleri.

Tekrar bir upgrade de sıkıntısız yükseltme yapabilirsiniz R7 5700x3D 3D özelliği sayesinde aşırı FPS yükseltiyor daha uzun ömürlü soketleri.
Anladım hocam sağolun. Ekran kartı öneriniz var mı?

Anladım hocam sağ olun. Ekran kartı öneriniz var mı?

AM5 7000 ve üstünü kapsıyor bu arada düzelteyim.
Bütçenize bağlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6600 2. elde ne kadar ediyor hocam?

Anladım hocam, bir düşüneceğim sistem kulağa iyi geliyor teşekkürler.

2. el alırsanız bence istediğiniz sistemi toplayabilirsiniz ama 2. ele pek güven olmaz ben 6600 almıştım bu forumdaki bir arkadaştan ekran kartı çipi yanmıştı garantisinin bitmesine 1 gün kala servise gönderip tamir ettirmiştim 1 gün geç kalsam elimde patlıyacaktı kart. Onun bir suçu olduğunu söylemiyorum ama dediğim gibi şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…