H hörmöks Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2024 #1 İşin detayını bilmiyorum ama bana 60FPS üstü güzel şekilde hikayeli oyun oynayatsın yeterli ( RDR2, GoW, GTA 5) FPS oyunlarından da 144 FPS'den aşağı düşmesin (CS2 ve Valorant). Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
İşin detayını bilmiyorum ama bana 60FPS üstü güzel şekilde hikayeli oyun oynayatsın yeterli ( RDR2, GoW, GTA 5) FPS oyunlarından da 144 FPS'den aşağı düşmesin (CS2 ve Valorant). Teşekkürler.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 hörmöks dedi: İşin detayını bilmiyorum ama bana 60FPS üstü güzel şekilde hikayeli oyun oynayatsın yeterli ( RDR2, GoW, GTA 5) FPS oyunlarından da 144 FPS'den aşağı düşmesin (CS2 ve Valorant). Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En ucuz bunu bulabildim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
hörmöks dedi: İşin detayını bilmiyorum ama bana 60FPS üstü güzel şekilde hikayeli oyun oynayatsın yeterli ( RDR2, GoW, GTA 5) FPS oyunlarından da 144 FPS'den aşağı düşmesin (CS2 ve Valorant). Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En ucuz bunu bulabildim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
H hörmöks Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2024 #3 NYTMARE dedi: En ucuz bunu bulabildim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider.
NYTMARE dedi: En ucuz bunu bulabildim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider.
7 706903 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.129 23 Ocak 2024 #4 hörmöks dedi: Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider. Genişletmek için tıkla... PSU'yu değiştirmezseniz mezara kadar gider.
hörmöks dedi: Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider. Genişletmek için tıkla... PSU'yu değiştirmezseniz mezara kadar gider.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 hörmöks dedi: Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider. Genişletmek için tıkla... Bence CS2, Valorant gibi oyunlarda 3-4 sene gider. 706903 dedi: PSU'yu değiştirmezseniz mezara kadar gider. Genişletmek için tıkla... Aynen Vento kasa var onunla değiştirsin fiyatları sistemdeki kasa ile aynı para almıyorlar.
hörmöks dedi: Osun teşekkür ederim. Peki hocam bu sistem bana bu oyunlarda kaç yıl gider. Genişletmek için tıkla... Bence CS2, Valorant gibi oyunlarda 3-4 sene gider. 706903 dedi: PSU'yu değiştirmezseniz mezara kadar gider. Genişletmek için tıkla... Aynen Vento kasa var onunla değiştirsin fiyatları sistemdeki kasa ile aynı para almıyorlar.
7 706903 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.129 23 Ocak 2024 #6 Bütçe çok düşük verimli kullanabilmek için ekran kartını ikinci el alıp güzel sistem kurulabilir. Son düzenleme: 23 Ocak 2024
H hörmöks Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2024 #7 NYTMARE dedi: Bence CS2, Valorant gibi oyunlarda 3-4 sene gider. Aynen Vento kasa var onunla değiştirsin fiyatları sistemdeki kasa ile aynı para almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler 706903 dedi: Bütçe çok düşük verimli kullanabilmek için ekran kartını ikinci el alıp güzel sistem kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam teşekkürler.
NYTMARE dedi: Bence CS2, Valorant gibi oyunlarda 3-4 sene gider. Aynen Vento kasa var onunla değiştirsin fiyatları sistemdeki kasa ile aynı para almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler 706903 dedi: Bütçe çok düşük verimli kullanabilmek için ekran kartını ikinci el alıp güzel sistem kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam teşekkürler.