15.000 TL'ye sistem önerisi

@Eminss0 neyi beğenmediğini açıklar mısın? Bütçesinden 2K azına gayet iyi bir sistem önerisi yaptım 5600 daha iyi evet istiyorsa arayıp bulur.

PSU bomba sayılabilir, A700 serisinin çok büyük driver sorunları var üstteki 7600 sistem daha iyi olur.

İsteğe bağlı değişilir hocam çok da sıkıntı etmeye gerek yok.

@Eminss0 neyi beğenmediğini açıklar mısın? Bütçesinden 2K azına gayet iyi bir sistem önerisi yaptım 5600 daha iyi evet istiyorsa arayıp bulur.

A700 serisinin sorunları var ben işlemciden bahsetmedim, Intel için bütçesine uygun güzel bir işlemci. Ancak kasa ve GPU olarak tercih etmesini kesinlikle önermem.

A700 serisinin sorunları var ben işlemciden bahsetmedim, Intel için bütçesine uygun güzel bir işlemci. Ancak kasa ve GPU olarak tercih etmesini kesinlikle önermem.

Ayrıca, bütçesini yükseltebiliyor ise hem 0 alması hem de A750'ye %22 fark koyan 7600'ü tercih etmesi çok daha mantıklı olur.

Tabii bütçesi çıkarsa sıfır olarak attığım sistem daha mantıklı işlemcisi 5500 ama çok büyük sıkıntı yaratmaz.

4060'lı sistem 20 k ya vardı kampanya bitmemişse Gaming gendeydi galiba arada ciddi fiyat farkı var fakat ourda bütçe artar aklınızda olsun göz ardı edilecek bir kampanya değil çünkü.

4060'lı sistem 20 k ya vardı kampanya bitmemişse Gaming gendeydi galiba arada ciddi fiyat farkı var fakat ourda bütçe artar aklınızda olsun göz ardı edilecek bir kampanya değil çünkü.

4060'lı sistem duruyor ise alınabilir ancsk bütçeyi çok aşacak gibi duruyor. Konu sahibi değerlendirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…